‹ Alle nieuwsberichten

Opvouwbare ZTE Axon M nu verkrijgbaar bij Belsimpel

Opvouwbare ZTE Axon M nu verkrijgbaar bij Belsimpel

Voor iedereen die aan één telefoonscherm niet genoeg heeft, is er nu goed nieuws! De ZTE Axon M is namelijk nu beschikbaar bij Belsimpel. Dat betekent dat je het toestel als één van de eersten in Nederland in huis kunt hebben! Hier lees je meer over deze revolutionaire smartphone.

Niet één, maar twee schermen!

Het meest bijzonder aan de ZTE Axon M is natuurlijk het scherm. Of eigenlijk: schermen. Je kunt de ZTE Axon M namelijk uitvouwen, zodat je de beschikking hebt over maar liefst twee schermen. De twee 5,2-inchschermen liggen dan naast elkaar en kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. Je kunt ook nog zelf kiezen hóe je de schermen wil gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om één app op beide schermen tegelijkertijd te laten draaien, maar je kunt de schermen ook los van elkaar te gebruiken. Dan moet je wel goed kunnen multitasken! Ook kun je het toestel dichtgevouwen houden en één scherm gebruiken in plaats van twee.

De schermen zijn met elkaar verbonden met een scharnier. Van één groot opvouwbaar scherm is dus echter nog geen sprake, maar ZTE maakt hiermee wel een revolutionaire stap in de smartphonewereld! Ook heeft het een voordeel, je kunt het toestel namelijk als een soort tent uitvouwen en ergens neerzetten. Zo kun je handsfree een video kijken.

Specificaties ZTE Axon M

De ZTE Axon M draait op een snelle Snapdragon 821-processor die is ontwikkeld door Qualcomm. Daarnaast is er 4GB werkgeheugen aanwezig, wat je met twee schermen zeker nodig hebt, en 64GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen is uit te breiden met een microSD-kaartje en de accu heeft een capaciteit van 3180mAh.

De schermen van het toestel zijn allebei 5,2 inches groot en hebben een resolutie van 1080x1920. Op de achterzijde van het toestel is een 20-megapixelcamera geplaatst met een Dual-LED-flitser. Hiermee kun je dus scherpe foto’s maken. Deze camera bevindt zich aan de voorkant van één van de twee schermen en is dus ook te gebruiken als frontcamera.

Verkrijgbaarheid

De ZTE Axon M is eerst alleen voor de VS gepresenteerd, maar is nu ook bij ons beschikbaar! Kijk op onze productpagina voor een uitgebreide lijst met specificaties en de actuele levertijden.

Meer nieuws over: