‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht van week 32 | 2018

Telecomweekoverzicht van week 32 | 2018

Samsung onthulde gisteren een nieuwe smartwatch, Qualcomm heeft een nieuwe processor uitgebracht en Tele2 heeft ook nog leuk nieuws. Wat dat nieuws is, lees je deze week in het nieuwsoverzicht!

Samsung onthult Galaxy Watch Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Small, Samsung Galaxy Watches, New Samsung Galaxy Watch, Samsung smartwatch

Samsung presenteerde gisteren niet alleen de Samsung Galaxy Note 9, maar ook een nieuwe smartwatch! De nieuwe horloge volgt de Samsung Gear S3 op en heet de Samsung Galaxy Watch. Er komt daarmee een einde aan de Gear-reeks. De smartwatch dient als digitale assistent maar houdt ook je work-outs bij. Daarnaast monitort hij je slaap, kun je er ’s ochtends voor kiezen om een update over je dag te krijgen en is er een stressmeter aanwezig die je ademhalingsoefeningen kan aanbieden wanneer je je te druk maakt. De smartwatch zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende uitvoeringen: een roségouden en zwarte versie die 42mm groot zijn en een zilveren variant die iets groter is, namelijk 46mm. We doen er alles aan om het toestel zo snel mogelijk voor je op voorraad te hebben, houd dus vooral onze website in de gaten!

Tele2 verlaagt prijzen tijdens ‘Dit wil ik wil ik weken’

Deze week beginnen Tele2’s ‘Dit wil ik wil ik weken’ weer! Dat betekent dat je je Sim Only of toestelbundel tijdelijk extra goedkoop kunt scoren. Zo scoor je de Samsung Galaxy S9 met 10GB ana data bijvoorbeeld voor maar €39,- per maand. Ook de iPhone 8 is in combinatie met een Tele2-abonnement tijdelijk extra goedkoop, met 10GB data is deze bundel maar €38,- per maand! Op onze site vind je een overzicht van alle Tele2-abonnementen met een toestel.Ook de Sim Only’s van Tele2 zijn tijdelijk extra voordelig, zo heb je 10GB aan data voor maar €13,- per maand. Wees er snel bij, voordat de actie afloopt!

Qualcomm brengt nieuwe processor uit

Veel toestellen draaien op de processors van chipontwikkelaar Qualcomm, OnePlus is daar een voorbeeld van. Qualcomm heeft nu een nieuwe processor uitgebracht die speciaal ontwikkeld is voor het middensegment: de Snapdragon 67. Deze chip moet ervoor zorgen dat telefoons uit het middensegment ook gebruik kunnen maken van kunstmatige intelligentie. Volgens Qualcomm zijn de prestaties van de Snapdragon 670 verdubbeld ten opzichte van de Snapdragon 660. Wanneer de eerste toestellen gebruik zullen gaan maken van de nieuwe chip, is nog niet zeker.

Bron: Androidworld

Meer nieuws over: