‹ Alle nieuwsberichten

Goede kwartaalcijfers en meer abonnees voor T-Mobile

T-Mobile Nederland sluit het eerste kwartaal van 2009 af met een totaal van 5,235 miljoen mobiele klanten. De totale omzet in de eerste drie maanden van 2009 bedraagt 444 miljoen Euro, een stijging van 6,7 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De provider kreeg er in de afgelopen drie maanden 53.000 abonnees bij.

T-Mobile Logo

Abonnees

T-Mobile heeft nu volgens de eigen telling 5,23 miljoen klanten, waaronder 2,3 miljoen abonnementhouders en 2,9 miljoen prepaidklanten. De verkoop van de iPhone heeft hier waarschijnlijk een belangrijke rol bij gespeeld, officieel is T-Mobile namelijk nog steeds de enige provider die de populaire iPhone mag verkopen. Door administratieve correcties, die het gevolg zijn van de integratie van T-Mobile en Orange, is het aantal prepaidklanten afgenomen.


Prepaid

T-Mobile heeft het aantal prepaidklanten in Nederland in het afgelopen kwartaal met 127.000 zien afnemen. Het verlies van de 127.000 prepaidklanten ligt voornamelijk aan Orange-klanten die opzeggen of die al lang niets meer met hun simkaart hebben gedaan.

Meer nieuws over: