‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht van week 31 | 2018

Telecomweekoverzicht van week 31 | 2018

Deze week in het nieuwsoverzicht: goed nieuws voor klanten van KPN, Android P wordt op 20 augustus officieel aangekondigd en Samsung heeft per ongeluk de officiële video van de nieuwe Galaxy Note 9 gepubliceerd!

KPN verhoogt snelheden mobiel internet

Deze week maakte KPN bekend dat het de internetsnelheid van alle telefoonabonnementen verhoogt van 225Mbit/s naar 300Mbit/s. Deze snelheid kan volgens KPN bereikt worden dankzij een extra frequentieband voor 4G, waardoor er meer capaciteit en dus hogere snelheden beschikbaar zijn. KPN biedt dankzij deze extra frequentieband nu het snelste 4G-internet van alle Nederlandse providers. De internetsnelheid wordt bij zowel bestaande als nieuwe klanten automatisch verhoogd, mits je toestel hier geschikt voor is.

Bron: Abonnementen-telefoon

Android P wordt op 20 augustus gepresenteerd

Op Twitter heeft Evan Blass, ook wel bekend als EvLeaks, gehint naar een releasedatum voor Android P. In deze tweet deelt de bekende tech-lekker een foto van een agenda met daarin de 20e van deze maand gemarkeerd met een groene ‘P’. Dezelfde letter én dezelfde kleur werd al door Google gebruikt in alle communicatie rondom deze nieuwe Android-versie. Op 20 augustus komen we er dus achter hoe de negende versie van Android eruit komt te zien. Ook zal dan duidelijk worden waar de ‘P’ voor staat en welke toestellen als eerste worden voorzien van de nieuwe software! 

Bron: DroidApp

Video van Samsung Galaxy Note 9 online

Samsung New Zealand heeft per ongeluk de officiële video van de nieuwe Galaxy Note 9 online gezet. Het plaatsen van deze video over de nog niet aangekondigde Note was zeker niet de bedoeling, want het filmpje is alweer van YouTube verwijderd. In de video was te zien dat Samsung de focus legt op de vernieuwde S Pen. Daarnaast wordt er gesproken over een 512GB opslagvariant die kan worden uitgebreid met een microSD-kaart tot 512GB. Dat betekent dat de nieuwe Note 9 tot maar liefst 1TB aan totale opslagcapaciteit aankan! In de video noemen ze dit: “The power to store more” en “delete less”. Op 9 augustus vind het Galaxy Unpacked-event plaats in New York, nog even geduld! Houd tot die tijd onze Samsung Galaxy Note 9 pagina in de gaten!

Bron: Androidworld