‹ Alle nieuwsberichten

Honor presenteert de Honor Note 10 in China

Honor presenteert de Honor Note 10 in China

Honor heeft de Honor Note 10 officieel gepresenteerd in China. Het toestel wordt gekenmerkt door zijn megascherm dat bijna 7 inches groot is. Daarnaast heeft het toestel ook een enorme accu van 5000mAh. Lees hier alles over de nieuwe smartphone!

Een heel groot scherm

Geldt voor jou: hoe groter het smartphonescherm, hoe beter? Dan is de Honor Note 10 echt iets voor jou! Het toestel heeft namelijk een 6,95-inches groot AMOLED-beeldscherm met een langwerpige 18.5:9-verhouding. De randen rondom het scherm zijn, net als bij veel andere toestellen, erg smal en de hoeken van het beeldscherm zijn afgerond. Om zo’n groot scherm de hele dag van energie te voorzien, is natuurlijk een erg grote accu nodig. Daar hebben ze bij Honor voor gezorgd! De accu van de Honor Note 10 heeft namelijk een capaciteit van 5000mAh. Daar moet je de dag wel mee doorkomen!

Snelle prestaties

Het toestel wordt aangedreven door een chip die door Huawei (Honor is een dochterbedrijf van Huawei) is ontwikkeld: de Kirin 970. Daarnaast kun je kiezen tussen een versie met 6GB en 8GB werkgeheugen. Ook tussen opslaggeheugen kun je kiezen: er is een variant met 64GB en een variant met 128GB opslaggeheugen. Het toestel draait op de nieuwste Androidversie, Android 8.1 Oreo, waarover Huawei zijn eigen EMUI-schil heeft gelegd.

De echt snelle prestaties moeten geleverd worden dankzij de GPU- en CPU-turbo. Dit zijn speciale gamemodi die ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk rekenkracht naar je game gaat. Tegelijkertijd zorgt het toestel er met geavanceerde koelsystemen voor dat je telefoon tijdens het gamen niet oververhit raakt. Om je game-ervaring compleet te maken, is het toestel voorzien van twee Dolby Atmos-speakers waaruit kraakhelder geluid komt.

Scherpe camera’s

Aan de voorzijde van het toestel bevindt zich een selfiecamera met een resolutie van 13 megapixels, hiermee kun je dus haarscherpe selfies maken. Aan de achterkant bevindt zich een dubbele camera, wat tegenwoordig haast de standaard is voor veel high-end toestellen. Deze hebben een resolutie van 16 en 24 megapixels en zorgen dus voor mooie foto’s. Beide camera’s maken gebruik van kunstmatige intelligentie, hiermee kun je bijvoorbeeld een bokeh-effect creëren.

Verkrijgbaarheid

Het is nog niet zeker wanneer het toestel in Nederland verkrijgbaar zal zijn, de Honor Note 10 is namelijk in China gepresenteerd. De kans is groot dat Honor het toestel opnieuw zal gaan presenteren voor de Europese markt tijdens de IFA in Berlijn. Deze technologiebeurs vindt de eerste week van september plaats. We doen er natuurlijk alles aan om het toestel zo snel mogelijk voor je op voorraad te hebben!

Bron: Androidworld, GSMArena

Meer nieuws over: