‹ Alle nieuwsberichten

Informatielek toont afbeelding Google Pixel 3 XL 'Clearly White'

Informatielek toont afbeelding Google Pixel 3 XL 'Clearly White'

Er zijn foto's van de vermoedelijke Google Pixel 3 XL op het internet verschenen. Deze zetten onder andere de geruchten over draadloos opladen extra kracht bij. Bekijk de foto's in dit artikel!

Er komt stukje bij beetje meer informatie naar buiten over de nieuwe Pixel-telefoons van Google, de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL. Vandaag verschenen er meerdere afbeelding van het XL-model op internet. Deze foto’s bevestigen de geruchten over de toepassing van een notch, de dubbele frontcamera en de plek van de enkele camera en de vingerafdrukscanner op de achterkant.

Op de foto’s lijkt het erop dat de achterkant van de Pixel 3 XL van glas is. Het is dus waarschijnlijk dat de nieuwe Pixels inderdaad draadloos op te laden zijn, dit gerucht deed ook al een tijdje de ronde. De speaker onder het beeldscherm is ook duidelijk te zien. Deze kleuruitvoering gaat vermoedelijk ‘Clearly White’ heten. Ook is op de sticker die op het beeldscherm van het testmodel zit, te lezen dat het hier gaat om een model met 64 GB opslagruimte en 4 GB werkgeheugen, maar er komen waarschijnlijk ook versies met meer opslagruimte.

Welke geruchten gaan er nog meer over de Google Pixel 3?

Volgens eerdere geruchten krijgt de Pixel 3 een display van 5.4 inch met een verhouding van 18:9. De Google Pixel 3 XL krijgt naar verwachting een beeldscherm van 6.2 inch met een beeldverhouding van 19 bij 9. Beide worden waarschijnlijk voorzien van de Snapdragon 845-processor, de nieuwste chipset van Qualcomm.

Er wordt ook al veel gesproken over de ‘Pixel Stand’, een slimme speaker waarmee de nieuwste Pixels tegelijkertijd geluid kunnen afspelen en opladen. Erg handig! De glazen achterkant die we op de gelekte afbeelding zien, zet dit gerucht extra kracht bij. Het ligt verder in de lijn der verwachtingen dat de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL draaien op Android 9.0 (P).

Google presenteert haar nieuwe telefoons meestal in oktober. Als dat ook dit jaar weer het geval is, hoeven gelukkig niet zo lang meer te wachten voor we deze beauties in het echt kunnen zien!

Bronnen: Androidplanet, PhoneArena