‹ Alle nieuwsberichten

Honor Note 10, waanzinnig groot beeldscherm en zeer goede camera's

Honor Note 10, waanzinnig groot beeldscherm en zeer goede camera's

Honor is waarschijnlijk druk bezig met alle voorbereidingen voor de presentatie van de Honor Note 10, deze wordt namelijk gepresenteerd op 31 juli (volgende week dinsdag). In de aanloop daar naartoe is er informatie uitgelekt die zeer veelbelovend is!

Honor Note 10: een ongekend groot beeldscherm

De Honor Note 10 is de eerste phablet uit de koker van Honor. Er is dus nog geen reeks om een beeld te krijgen van de lijn waar deze telefoon in komt. De informatie die bij TENAA uitlekte geeft nu duidelijker beeld, met als opvallendste specificatie het enorme beeldscherm. Het lijkt er namelijk op dat de fabrikant bij de Honor Note 10 kiest voor een 6.95-inchbeeldscherm! De Xiaomi Mi Max 3 is de enige smartphone op de markt met zo’n indrukwekkend display-formaat.

Ook de resolutie van dit paneel is niet voor de poes. De gelekte informatie spreekt namelijk van een Full HD+-resolutie, dat is 2220 x 1080 pixels.

Krijgt de Honor Note 10 net zulke goede camera’s als de Honor 10?

De Honor 10 wordt geprezen om de uitmuntende camera’s. Dat uit de gelekte informatie op te maken is dat de Honor Note 10 waarschijnlijk dezelfde camera-setup heeft als de Honor 10 geeft ons dus een warm gevoel. Als we deze gegevens mogen geloven heeft de dubbele camera aan de achterkant een sensor van 16 megapixels en eentje van 24 megapixels. Net als op de Honor 10 maakt de ene camera zwart-wit-opnames die samen wordt gevoegd met de kleurfoto van de andere camera.

De selfiecamera maakt naar verwachting foto’s van 13 megapixels. Hier zijn hoogstwaarschijnlijk veel AI-features in verwerkt, waardoor je selfies met de portretmodus mooier worden hoe vaker je selfies maakt.

Welke geruchten deden er al de ronde?

Er wordt al langer gespeculeerd over de Honor Note 10. Zo lijkt het erop de er een AMOLED-beeldscherm wordt toegepast. Qua processor gaat men er van uit dat Honor kiest voor de Kirin 970-chipset. We hopen dat al deze geruchten bewaarheid worden, want dan is de Honor Note 10 een klapper van een telefoon! Volgende week dinsdag wordt dus alles duidelijk..

Bron: GSMArena

Meer nieuws over: