‹ Alle nieuwsberichten

Nokia E52 - platste smartphone met 4 weken standbytijd

Nokia heeft bij een kleinschalig evenement in Polen de E52 gepresenteerd, de opvolger van de met name bij zakelijke gebruikers erg populaire E51. Qua uiterlijk lijkt het toestel sterk op de onlangs gepresenteerde E55, met als verschil dat de E52 over een normaal toetsenbord beschikt. De E55 beschikt over een QW-ER-TY-toetsenbord, maar is in de Benelux nog niet beschikbaar.

Nokia E52

Opvolger van E51

De E52 volgt de succesvolle E51 op, en heeft ongeveer dezelfde eigenschappen. Net als de E51 is de E52 bijzonder dun en compact gehouden, met een dikte van slechts 9,9 mm.

8 uur spreektijd

De Nokia E52 beschikt over bijzonder lange standbytijd van 4 weken en een gesprekstijd van maar liefst 8 uur, ongekend lange tijden voor een smartphone. Daarnaast beschikt de E52 over een 2.4 inch QVGA display, HSDPA, GPS, Wifi, een 3.2 Megapixel camera en kan er gemailed worden met dezelfde e-mailinterface als de Nokia E75. Het toestel ondersteunt e-mail via onder meer Nokia Messaging, Exchange en Lotus Notes, en biedt ook een geïntegreerd VPN en Call Connect.

Beschikbaarheid

De Nokia E52 komt in de tweede helft van dit jaar op de markt en gaat zo'n 290 Euro kosten. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in een gouden of grijze aluminium uitvoering.

Meer nieuws over: