‹ Alle nieuwsberichten

Vermoedelijke voorkant van drie aankomende iPhone-modellen gelekt

Vermoedelijke voorkant van drie aankomende iPhone-modellen gelekt

Een is een foto verschenen waarop drie panelen voor de vermoedelijke aankomende iPhones te zien zijn. De panelen hebben een grootte van respectievelijk 5.8, 6.1 en 6.5 inch. De foto versterkt de geruchten dat Apple in september drie nieuwe iPhone's gaat presenteren met een 'notch'. Mogelijk geeft de uitgelekte foto dus een vooruitblik op de aankomende iPhone X 2018 en iPhone X Plus.

Al enkele maanden gaan er geruchten dat we in September maar liefst drie nieuwe iPhones gaan krijgen. Apple zou volgende geruchten dit jaar opteren voor drie nieuwe modellen in drie verschillende prijsklassen. Ook werd er al gespeculeerd dat Apple volledig over zou gaan op een ontwerp met minimale schermranden en een ‘notch’ bovenin het display. Nu is er een foto verschenen waarop drie panelen te zien zijn, deze zouden bestemd zijn voor de drie aankomende iPhones.

Klein en groot, met ‘notch’

Op de foto zien we drie glazen panelen met een inkeping aan de bovenkant. Het 5.8-inchpaneel zou voor een directe opvolger van de iPhone X zijn. Daarnaast wordt verwacht dat het 6.5-inchpaneel zou voor een grotere en duurdere iPhone X Plus bestemd zijn. Bij deze twee panelen zien we dan ook zeer minimale schermranden. Vermoedelijk worden de iPhone X 2018 en iPhone X Plus voorzien van OLED-schermen.

iPhone X panelen

Instapmodel met LCD-scherm

Op het middelste paneel valt op dat op dat de schermranden iets dikker zijn. Het formaat van dit paneel is 6.1-inch. Verwacht wordt dat dit het paneel voor de goedkopere aankomende iPhone is. Naar verwachting wordt er bij dit toestel dan ook gebruik gemaakt van een LCD-scherm in plaats van een OLED-variant.

Wanneer verwachten we de nieuwe iPhones?

Als de panelen op de foto daadwerkelijk voor de volgende iPhones gemaakt zijn geeft dit een goede blik op wat we in September kunnen verwachten! Wil jij helemaal op de hoogte blijven over de aankomende iPhones? Hou onze website dan goed in de gaten!

Meer nieuws over: