‹ Alle nieuwsberichten

Dit is de OnePlus 6 Red!

Dit is de OnePlus 6 Red!

De OnePlus 6 Red is vanaf nu te bestellen! Vandaag bestellen = morgen in huis. Deze variant is afgewerkt met een prachtige rode glossy finish en beschikt over 8GB werkgeheugen en 128GB opslag en daarmee is het simpelweg #TheRedYouNeed. Zo ziet deze brute uitvoering er uit..

OnePlus 6 Red

De OnePlus 6 Red is de nieuwste kleurvariant van deze prachtige smartphone en schaart zich daarmee in het rijtje van de andere kleurvarianten: Midnight Black, Silk White en Mirror Black. Deze verfijnde variant bevat een rode finish met gouden accenten en is voorzien van 8GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen. De rest van de specificaties zijn identiek aan de andere varianten van dit vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Dat betetekent dat je een groot scherm krijgt met een diagonaal van 6,3 inch met een fijne resolutie. Dankzij het AMOLED-paneel zien kleuren er prachtig uit en door het gebruik van een kleine inkeping aan de bovenkant van het display is de voorkant een en al scherm.

De Snapdragon 845-processor is het kloppende hart van deze smartphone en unlocken van het stijlvolle apparaat doe je met de vingerafdrukscanner op de achterkant of gezichtsherkenning via de frontcam. De OnePlus 6 Red biedt een stijlvol ontwerp met een prachtig afgewerkte glanzende afwerking, waardoor iedereen zich zal omdraaien als jij met deze smartphone aan je oor over straat loopt.

OnePlus 6 Red

OnePlus 6 Rood

OnePlus 6 Red Back

OnePlus 6 Red front

Meer nieuws over: