‹ Alle nieuwsberichten

Google Pixel 3: wat willen wij zien?

Google Pixel 3: wat willen wij zien?

Tot nu toe is er nog maar weinig bekend over de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Dat deze toestellen gaan komen lijkt zeker logisch vanwege het succes van de Pixel 2 en Pixel 2 XL. Wat zouden wij graag willen zien bij deze eventuele opvolgers? Dat lees je hieronder!

De Google Pixel 2 en Pixel 2 XL zijn zeker wel een succes te noemen en opvolgers in de vorm van een Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zullen dan ook zeker geen verassing zijn! Op dit moment weten we eigenlijk heel weinig van de toestellen. Maar we hebben natuurlijk wel enige wensen en verwachtingen van deze nieuwe Google smartphones! Hieronder lees je wat wij graag willen zien bij de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL!

Google Pixel 3 Notch

In 2018 hebben we veel nieuwe smartphones gezien waarbij gekozen werd voor een inkeping in het scherm. Het gevolg hiervan was dat veel smartphones toch wel een beetje veel op elkaar gingen lijken. Bij de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL ging Google al niet mee in de trend van dubbele camera’s en ook dit jaar mogen ze wat ons betreft de ‘notch’-trend overslaan!

Wel zouden we graag wat kleinere schermranden willen zien, met name bij de Google Pixel 3. De Pixel 2 leek nog wat ouderwets met het relatief kleine schermformaat en de relatief grote schermranden. Met wat kleinere schermranden zou een eventuele Google Pixel 3 een bijzonder goed toestel met een compact formaat zijn, iets wat we vandaag zeker wel missen in de smartphonemarkt.

Google Pixel 3 Stereo speakers

Met de Pixel 2 en Pixel 2 XL introduceerde Google een zeer fijne feature aan hun Pixel-lijn: stereo speakers. Dit is een feature die we eigenlijk veel te weinig zien in smartphones en we hopen dan ook dat de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL stereo luidsprekers krijgen. Hiermee zou het toestel beter geluid produceren dan veel andere smartphones, iets wat bijvoorbeeld goed uit komt als je graag muziek afspeelt of video’s kijkt.

Google Pixel 3 Camera’s

Een opvallende eigenschap van de eerdere Pixel-toestellen is dat Google koos voor een enkele camera terwijl concurrenten allemaal voor twee of meer camera’s kozen. En toch werden de camera’s van de Pixel-telefoons door velen uitgeroepen tot de beste camera’s die je in een smartphone kunt vinden.

Google is zeer sterk op het gebied van software en zorgt er dan ook met een extra slimme camera app voor dat je ook met één camera uitstekende foto’s schiet en zelf een goede portretmodus kunt gebruiken. Google onderscheidt zich hiermee sterk en wat ons betreft mogen ze ook met de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL bewijzen dat één camera aan beide kanten zeker genoeg kan zijn!

Google Pixel 3 Active Edge

Vorig jaar introduceerde Google een drukgevoelige behuizing met de Pixel 2 en Pixel 2 XL. Deze technologie hebben ze overgenomen van HTC, die het eerder al op verschillende toestellen had toegepast. Met Active Edge kun je verschillende acties uitvoeren door in je telefoon te knijpen. HTC heeft deze functie inmiddels uitgebreid bij de U12+ en we zouden dan ook graag zien dat ook de Pixel 3 en Pixel 3 XL extra functionaliteit krijgen voor de Active Edge-feature.

Google Pixel 3 Aankondiging

Natuurlijk kijken we enorm uit naar de volgende smartphones van Google! Google presenteerde zowel de Pixel als de Pixel 2 in Oktober, een eventuele aankondiging van een Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zou dus ook hoogstwaarschijnlijk in Oktober 2018 plaatsvinden. Ben jij ook benieuwd naar de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL? Hou dan vooral onze website in de gaten!