‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe iPhone 11.2 duikt op in Geekbench

Nieuwe iPhone 11.2 duikt op in Geekbench

Wordt de opvolger van de iPhone X nog eens 10% sneller?! Er is meer informatie over deze aankomende iPhone, nadat er deze week een model met de naam iPhone 11.2 verscheen in testplatform Geekbench! 

Apple presenteert haar nieuwe telefoons traditiegetrouw in september. Het duurt natuurlijk niet lang meer voor het september is, dus de spanning begint steeds hoger op te lopen. Zeker nu er een nog onbekende iPhone-toestel is opgedoken in Geekbench, een benchmark-platform waar fabrikanten de prestaties van hun telefoons goed kunnen testen. Het toestel is ingevoerd onder de naam iPhone 11.2.

Wat weten we over deze iPhone 11.2?

Doordat de testresultaten van benchmark-platforms inzichtelijk zijn, hebben we al behoorlijk wat informatie over de specificaties waar Apple mee aan het testen is. Dit geeft dus een goed beeld van welke richting we op moeten denken voor het nieuwe device, en dat zijn behoorlijk wat verbeteringen ten opzichte van de iPhone X. Deze iPhone 11.2 heeft 4 GB werkgeheugen, dat is 1 GB RAM meer dan de iPhone X.

Dit grotere werkgeheugen zorgt natuurlijk al voor een razendsnelle telefoon, maar ook de snelheid van de processor van dit toestel is behoorlijk opgevoerd. De iPhone 11.2 heeft namelijk een processor die maar liefst 10% sneller is dan die van de iPhone X, en dié smartphone was natuurlijk al razendsnel!

De geekbench-resultaten laten tenslotte zien dat deze iPhone 11.2 draait op iOS12, de nieuwste versie van het Apple-besturingssysteem.

Wat weten we verder?

Dit is natuurlijk niet het eerste gerucht over de aankomende Apple-presentatie. Uit eerdere verhalen is geconcludeerd dat we waarschijnlijk drie nieuwe telefoons kunnen verwachten in september. Eén hiervan is naar verwachting een instapmodel met een 6.1-inchbeeldscherm en een enkele camera. Daarnaast wordt gerekend op een model dat de lijn van de iPhone X doorzet met een display van 5.8 inches, en een 6.5-inch-iPhone Plus-model met drie (!) camera’s. Al met al lijkt het weer een mooi jaar te worden voor Apple, met mooie, en vooral razendsnelle, iPhones!

Bron: GSMArena, Geekbench

Meer nieuws over: