‹ Alle nieuwsberichten

HTC Magic in Nederland verkrijgbaar

De Magic oftewel G2, de tweede Android-smartphone van HTC, is vanaf vandaag in enkele Europese landen te koop. In Nederland komt het toestel ook op de markt, de voorverkoop start binnen enkele dagen.

HTC Magic G1

Speciaal voor Vodafone

De Magic, de tweede Android-smartphone van HTC die speciaal voor Vodafone is ontwikkeld, is vanaf vandaag in enkele Europese landen te koop, waaronder Engeland. Hoewel dit eind april nog niet door Vodafone kon worden bevestigd, komt het binnenkort ook in Nederland op de markt. Een speciale website waar klanten zich alvast kunnen inschrijven om de telefoon als eerste te ontvangen komt vandaag of morgen online, zo liet een woordvoerster van Vodafone weten.

T-Mobile G1

Op dit moment is de door HTC gefabriceerde T-Mobile G1 de enige Android-telefoon die in Nederland op de markt is. T-Mobile Nederland heeft nog geen verkoopcijfers bekend gemaakt. In de Verenigde Staten zijn inmiddels een miljoen stuks verkocht, zo werd deze week bekend. De HTC Magic lijkt sterk op de G1. Het design is wat fraaier, maar een qwertytoetsenbord ontbreekt. Daardoor zult u tekst op de Magic via het scherm moeten invoeren. Er bestaat een kans dat de Magic ook onder de vlag van T-Mobile gaat opduiken, als T-Mobile G2.

Meer nieuws over: