Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

HTC Magic in Nederland verkrijgbaar

Dinsdag 05 mei 2009, 14:34:50

De Magic oftewel G2, de tweede Android-smartphone van HTC, is vanaf vandaag in enkele Europese landen te koop. In Nederland komt het toestel ook op de markt, de voorverkoop start binnen enkele dagen.

HTC Magic G1

Speciaal voor Vodafone

De Magic, de tweede Android-smartphone van HTC die speciaal voor Vodafone is ontwikkeld, is vanaf vandaag in enkele Europese landen te koop, waaronder Engeland. Hoewel dit eind april nog niet door Vodafone kon worden bevestigd, komt het binnenkort ook in Nederland op de markt. Een speciale website waar klanten zich alvast kunnen inschrijven om de telefoon als eerste te ontvangen komt vandaag of morgen online, zo liet een woordvoerster van Vodafone weten.

T-Mobile G1

Op dit moment is de door HTC gefabriceerde T-Mobile G1 de enige Android-telefoon die in Nederland op de markt is. T-Mobile Nederland heeft nog geen verkoopcijfers bekend gemaakt. In de Verenigde Staten zijn inmiddels een miljoen stuks verkocht, zo werd deze week bekend. De HTC Magic lijkt sterk op de G1. Het design is wat fraaier, maar een qwertytoetsenbord ontbreekt. Daardoor zult u tekst op de Magic via het scherm moeten invoeren. Er bestaat een kans dat de Magic ook onder de vlag van T-Mobile gaat opduiken, als T-Mobile G2.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl