‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi breidt  25 juni Redmi-lijn en Mi Pad-lijn uit

Xiaomi breidt 25 juni Redmi-lijn en Mi Pad-lijn uit

Xiaomi heeft een eigen evenement op 25 juni aanstaande aangekondigd. Eerder hebben ze al aangegeven dat ze hier de Redmi 6 Pro gaan laten zien. Daarnaast zullen we ook een nieuwe tablet zien van het Chinese merk, namelijk de Xiaomi Mi Pad 4! Bij de nieuwe Redmi 6 Pro verwachten we een groot 19:9-scherm en de Mi Pad 4 lijkt te worden aangedreven door de Snapdragon 660-chipset.

Xiaomi Redmi 6 Pro

Vorige week liet Xiaomi al weten dat zij hun budget Redmi-lijn uitbreiden met zowel de Xiaomi Redmi 6 als de Xiaomi Redmi 6A. Inmiddels heeft Xiaomi laten weten dat zij op een eigen evenement op 25 juni nog een derde toestel aan deze lijn, de Xiaomi Redmi 6 Pro. Dit toestel gaat nog een stapje verder dan de nieuwe Redmi 6 en 6A en zal dan ook een groter scherm, een betere processor en een grotere accu krijgen.

Uit de afbeeldingen die Xiaomi vandaag heeft gedeeld kunnen we opmaken dat de Redmi 6 Pro een groot scherm met een kleine ‘notch’ zal krijgen. Hiermee ziet het budgettoestel er toch wat meer premium uit. Ook lijkt het erop dat dit toestel in maar liefst vijf verschillende kleuren uit zal komen: goud, roze, blauw, rood en zwart. Het toestel wordt hoogstwaarschijnlijk aangedreven door de Snapdragon 625 en wordt ook voorzien van een forse 4000mAh accu. Dit samen belooft zeker een goede accuduur!

Xiaomi Redmi 6 Pro, Blue

Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi staat niet enorm bekend om hun tablets maar toch weten ze ook in deze markt veel te bieden voor weinig geld. De Mi Pad 3 is inmiddels een ruim een jaar geleden uitgebracht en is dus wel aan vervanging toe. De nieuwe Xiaomi Mi Pad 4 is dan ook zeer welkom!

Over deze nieuwe Xiaomi tablet is helaas nog weinig bekend. Wel heeft Xiaomi zelf laten weten dat de tablet wordt aangedreven door de Snapdragon 660-processor. Dit is een zeer goede keuze want deze chipset biedt een zeer goede balans tussen rekenkracht en efficiëntie. Ideaal als je op je tablet urenlang series wilt kijken maar ook af en toe een wat zwaardere taak wilt uitvoeren. Verder lijkt het er op dat de tablet een 6000mAh-accu krijgt en een 13-megapixelhoofdcamera.

Xiaomi Redmi 6 Pro, Red

Verkrijgbaarheid

Xiaomi zal hun nieuwe smartphone en tablet op 25 Juni gaan aankondigen. Meestal presenteren ze hun nieuwe devices eerst alleen voor de Aziatische markt, een globale release volgt dan enige tijd later. Ben jij benieuwd naar de Xiaomi Redmi 6 Pro en de Xiaomi Mi Pad 4? Houd dan zeker onze website in de gaten voor meer updates.

Bron: GSMarena