‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht week 23 | 2018

Telecomweekoverzicht week 23 | 2018

Wat denken we tot nu toe te weten van de iPhone SE2? Ben je nog op zoek naar de uitverkochte OnePlus 6 Silk White? Of ben je een liefhebber van lekker veel bellen en sms'en? Sla dit artikel dan niet over!

iPhone SE2?

Afgelopen maandag was er hier op kantoor ineens wat onrust rondom de iPhone SE2. Maandag organiseerde Apple namelijk een presentatie tijdens het developer-evenement, de Worldwide Developers Conference (WWDC). Zou het dan eindelijk zover zijn? Zou Apple ons gaan verrassen met een opvolger voor de iPhone SE? Helaas bleek dit niet het geval. Het enige compacte model van iPhone is nog steeds ongekend populair en wat ons betreft toe aan een vervolg! We zullen daar dus nog even op moeten wachten, maar het is een wel een goede aanleiding om even wat geruchten op een rijtje te zetten. De SE2 draait waarschijnlijk op de krachtige A10-Fusion Chipset, die we kennen van de iPhone 7. Waarschijnlijk krijgt de SE2 hetzelfde compacte formaat als zijn voorganger, met een glazen behuizing. Je kunt naar verwachting kiezen tussen 32GB- en 128GB-opslagruimte. Wij kunnen bijna niet wachten tot de presentatie van de nieuwste telg op broekzakformaat.

Limited Edition OnePlus 6 Silk White nog wél op voorraad bij Belsimpel!

De OnePlus 6 is ongekend populair. We hebben al veel mensen blij kunnen maken met een OnePlus 6 inclusief abonnement, of als los toestel. Deze week ging ook, eindelijk, de langverwachte Limited Edition OnePlus 6 Silk White in de verkoop. Deze uitvoering is bijzonder mooi en tof als je graag net een beetje meer op wilt vallen. Het verbaast onze toestelspecialisten dan ook niks toen dit model op de site van OnePlus uitverkocht is. Ook bij ons gaat de verkoop hard, maar wees niet gevreesd: we hebben gelukkig nog een paar exemplaren liggen! Wees er dus snel bij. Voor het geval je het misschien gemist hebt, Belsimpel is sinds kort een officiele partner van OnePlus. Dit betekent dat je dezelfde voordelen hebt als op de site van OnePlus, en de telefoons tegen dezelfde prijs bij ons koopt. Een voordeel om hem bij ons te kopen, is dat je bij Belsimpel een abonnement kunt afsluiten bij de OnePlus 6-telefoons, én je kunt de smartphone voor het eerst in een winkel bekijken, namelijk de Belsimpel-winkels.

Nu ook onbeperkt bellen en sms’en bij hollandsnieuwe

Voor de liefhebbers van lekker veel bellen en sms’en is er goed nieuws van hollandsenieuwe! De provider heeft het deze week ook mogelijk gemaakt om te kiezen voor onbeperkt bellen en/of sms’en bij je hollandsnieuwe-abonnement. Dit is een aanvulling op de ‘eenheden bundels’ die hollandsnieuwe al jaren aanbiedt waarbij je de eenheden in je abonnement kunt gebruiken voor zowel MB’s, minuten of sms’jes. De provider staat er daarnaast om bekend dat de abonnementen altijd scherp geprijsd zijn. Een grote stap dus, maar meer keuze dus wat ons betreft positief!