‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht week 22 | 2018

Telecomweekoverzicht week 22 | 2018

Wat is er deze week gebeurd? Er gaat een gerucht rond over de Samsung Galaxy S10: deze krijgt misschien een vingerafdrukscanner achter het beeldscherm. Xiaomi presenteerde de Mi Band 3, een goed geprijsde activiteitentracker, én de S9 nu wel heel voordelig met Tele2!

Krijgt de Samsung Galaxy S10 een vingerafdrukscanner achter het scherm?

Het lijkt erop dat Samsung voor de S10 kiest voor een vingerafdrukscanner achter het scherm, waardoor de randen rond het display nóg dunner kunnen. We hebben nu een paar keer eerder telefoonontwerpen gezien met een scanner achter het scherm, maar Samsung lijkt gebruik te gaan maken van een techniek die we nog niet eerder hebben gezien. Qualcomm, het bedrijf waar Samsung altijd mee samenwerkt voor de highend-processoren, werkt namelijk aan een techniek om de fingerprint te lezen met behulp van ultrasoon geluid dat tegen je vingertop weerkaatst. De techniek die we eerder bij Vivo en de Huawei Porsche Design Mate RS zagen, gebruikte licht van het scherm en een cmos onder het scherm om de vinger te scannen. Dat door meerdere bedrijven aan technieken gewerkt wordt, betekent waarschijnlijk dat we snel meer telefoons met een scanner onder het display gaan zien!

Bron: Tweakers

Xiaomi presenteert Mi Band 3

Afgelopen donderdag presenteerde Xiaomi de Mi Band 3. De activiteitentrackers in deze lijn van Xiaomi behoren tot de beste in dit prijssegment. Een uitstekende keuze voor als je met de basisopties toe kunt, of als je bijvoorbeeld eens wilt uitproberen of het wat voor jou is. Ook de nieuwe Xiaomi Mi Band 3 is weer erg scherp geprijsd, dus daar maakt de fabrikant weer veel mensen erg blij mee! De nieuwe fitnesstracker heeft ten opzichte van zijn voorganger een groter scherm gekregen, een grotere accu en kan tot 50 meter onder water, waardoor je nu ook je zwemprestaties bij kunt houden. De versie met NFC gaat omgerekend ongeveer €26,50 kosten, die zonder NCF ongeveer €22,50.

Goede deals bij Tele2 voor de Samsung Galaxy S9

We hebben tijdelijk een goede actie met Tele2 lopen, waardoor je bij de Samsung Galaxy S9 Black en de Samsung Galaxy S9+ Blue nu wel een heel voordelig abonnement kunt afsluiten. Ideaal dus als je van plan was om dit vlaggenschip aan te schaffen! Een Tele2-abonnement bij de Samsung Galaxy S9+ Blue 64 GB met 5GB internet bij de kost nu maar €35 per maand, zonder eenmalige bijbetaling. Bij de Samsung Galaxy S9 64 GB Black sluit je nu een Tele2-abonnemen af met 5 GB internet, voor maar €30 per maand, met een eenmalige betaling van €32. Beide abonnementen bevatten geen belminuten en hebben een looptijd van 2 jaar. Wees er snel bij, want deze actie wil je niet missen!