‹ Alle nieuwsberichten

Is dit de Motorola One Power?

Is dit de Motorola One Power?

Er is een afbeelding gelekt van een toestel met het Motorola-logo op de achterzijde. Volgens geruchten gaat het om de Motorola One Power. Lees hier wat er bijzonder is aan dit toestel!

De notch

Nog nooit eerder hebben we een notch gezien bij een toestel van Motorola, ook niet bij de nieuwe G6-serie. Gaat Motorola er met de One Power dan toch voor? Als we de gelekte afbeeldingen mogen geloven wel. De notch lijkt ongeveer even breed als die van de iPhone X. aan de onderzijde is nog een klein stukje overgebleven waar geen scherm zit, de ‘kin’ van het toestel. Wel is deze ‘kin’ veel smaller dan die van de Motorola Moto G6 en G6 Plus.

Nieuwe camera-setting

Motorola heeft inmiddels meerdere toestellen op de markt gebracht met een dubbele camera. Deze zijn allemaal horizontaal naast elkaar geplaatst in een kenmerkende cirkel. Samen met de flister lijkt deze setting een beetje op een smiley. Bij de Motorola One Power lijkt gekozen te zijn voor een nieuwe setting. De camera’s zijn namelijk boven elkaar geplaatst in de linkerbovenhoek van het toestel. De flitser zit ertussenin. Bovenaan de achterzijde vinden we ook het Motorola-logo, wellicht is de vingerafdrukscanner hier ook in verwerkt, dit zou er wel een logische plek voor zijn. Aan de voorzijde is in ieder geval geen vingerafdrukscanner te vinden.

Android One

Aan de onderzijde van het toestel staat ‘Android One’, wat erop wijst dat het toestel op Android One zal gaan draaien. Het is niet het eerste toestel van Motorola met Android One: de eerder verschenen Moto X4 draait ook op Android One. Android One is een ‘pure’ Androidversie zonder extra schil van de fabrikant. Bijkomend voordeel is dat je met Android One ook kunt rekenen op snelle (beveiligings)updates.

Verder is er nog helemaal niets bekend over de specificaties van het toestel. Ook weten we niet wanneer het toestel op de markt gaat komen. Een kwestie van afwachten dus! Houd in de tussentijd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste smartphone-nieuws!

Bron: Androidworld

Meer nieuws over: