‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe Xiaomi Mi Band 3 komt er aan!

Nieuwe Xiaomi Mi Band 3 komt er aan!

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar donderdag wordt de Xiaomi Mi Band 3 gepresenteerd! Hier lees je alle vermoedens over deze fitnesstracker.

Xiaomi is niet alleen een telefoonmerk, maar brengt ook regelmatig accessoires uit zoals Mi Band en Mi Band 2. Goede fitnesstrackers, voor een zeer scherpe prijs. Een tijdje terug werd de vermoedelijke opvolger van de Mi Band 2 al gespot rond de pols van een Xiaomi-kopstuk, bij het launch-event van de Xiaomi Black Shark. Het is inmiddels al bijna twee jaar geleden dat de Mi Band 2 uitkwam, dus een opvolger is dus zeker welkom! Xiaomi heeft bevestigd dat deze nieuwe fitnesstracker op 31 mei (aanstaande donderdag) tijdens een eigen evenement wordt gepresenteerd.

We weten natuurlijk nog niks echt zeker over deze Band 3, maar op basis van geruchten en het beeldmateriaal dat van de tracker is gemaakt tijdens het Black Shark-event denken we dat de nieuwe tracker de volgende specs gaat krijgen. Het lijkt erop dat de Xiaomi Mi Band 3 een soortgelijk scherm krijgt als zijn voorganger: een klein OLED-paneel, dat de benodigde informatie laat zien, maar tegelijkertijd zeer weinig energie verbruikt. Daarnaast krijgt de sportarmband mogelijk ondersteuning voor NFC en verbind je hem via Bluetooth 4.2 met je telefoon. Andere geruchten noemen een IP67-certificering. Dit zou wat ons betreft een goede verbetering zijn ten opzichte van zijn voorganger, want dan kun je ook je zwemprestaties bijhouden.

Ook gaat Xiaomi hoogstwaarschijnlijk het ontwerp iets herzien en loopt het glazen display nu waarschijnlijk verder over de rand door dan bij de Mi Band 2, door de toepassing van 2.5D-glas. Dit is ook te zien op de foto's van de tracker die op het event gemaakt zijn. Dit zorgt voor een betere afwerking en een meer premium uitstraling.

Wanneer de fitnesstracker precies te koop is, is nog niet duidelijk. Houd onze website in de gaten voor de laatste informatie.

 

 

Bron: GSMArena

Meer nieuws over: