Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Duizenden apps bij lancering Nokia's applicatiewinkel

Nokia's Ovi Store opent de deuren in mei en wordt in het najaar wereldwijd geïntroduceerd , meldt CNet. De nog uit te brengen N97 zal het eerste toestel zijn waarin de Ovi-software geïntegreerd is. Eigenaren van andere Nokia-telefoons zullen de applicaties vanaf mei kunnen downloaden. Uiteindelijk wil het Finse bedrijf de winkel voor al zijn telefoons beschikbaar maken, niet enkel de smartphones.

Nokia AppStore

70% van de opbrengst

De Ovi Store staat open voor producten van onafhankelijke softwareontwikkelaars. Zij mogen zeventig procent van de opbrengst houden. Sommige contentleveranciers werken al aan applicaties voor de winkel, zoals Accuweather, Facebook, Rough Guides, Lonely Planet, Electronic Arts, Fox Mobile en Myspace.

GPS-technologie

Nokia wil de GPS-technologie waarover diverse modellen beschikken gebruiken om lokaal relevante content te bieden. De winkel zal ook bijhouden welke applicaties gebruikers downloaden, en vervolgens andere toepassingen suggereren die misschien relevant zijn. Ook zal de winkel applicaties aanbieden op basis van wat vrienden hebben gedownload.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.