‹ Alle nieuwsberichten

Samsung onthult Samsung Galaxy J6

Samsung onthult Samsung Galaxy J6

Vandaag heeft Samsung een nieuw toestel uit zijn J-serie gepresenteerd: de Samsung Galaxy J6. Deze midranger beschikt onder andere over een 16-megapixelcamera en een super AMOLED-scherm. Lees hier meer over het toestel!

Focus op camera’s

Bij de Samsung Galaxy J6 ligt de focus onder andere op de camera’s. Zo heeft de camera aan de voorzijde een resolutie van 8 megapixels en is deze uitgerust met een aanpasbare LED-flitser. Dat betekent dat je ook scherpe foto’s kunt maken in het donker, handig wanneer je uitgaat bijvoorbeeld.

De camera aan de achterzijde heeft een resolutie van 13 megapixels, waarmee je zeer scherpe foto’s kunt maken. Dankzij het super AMOLED-display worden de kleuren van deze foto’s ook nog eens zeer helder en levensecht weergegeven.

Veiligheid

De Samsung Galaxy J6 beschikt over gezichtsherkenningstechnologie, je kunt het toestel hierdoor ontgrendelen met de gezichtsscanner. Gebruik je liever een andere manier? Het is ook mogelijk om het toestel snel te ontgrendelen met je vingerafdruk, of met een ‘ouderwetse’ code.

Onder de motorkap

Het toestel is uitgerust met een octa core processor die door Samsung zelf is ontworpen en daarom perfect bij het toestel past. Daarnaast is er 3GB RAM aanwezig, wat voor de gemiddelde gebruiker meer dan genoeg moet zijn. De Samsung Galaxy J6 heeft 32GB opslaggeheugen, mocht je wat meer nodig hebben dan is het altijd mogelijk om het geheugen uit te breiden met behulp van een microSD-kaartje. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh waarmee je de hele dag door moet kunnen komen. Ander fijn gegeven: de 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting is ook nog steeds aanwezig.

Strak design

Het toestel heeft een metalen body. Metaal is niet alleen stevig, maar ligt ook fijn in de hand en ziet er erg premium uit. Het scherm dat 5,6 inches groot is, is ingebouwd in een compacte behuizing met redelijk smalle schermranden, hierdoor is het toestel te bedienen met één hand en past het in veel broekzakken. De vingerafdrukscanner bevindt zich aan de achterkant van het toestel, hier is voor gekozen omdat je vingers hier sowieso al rusten wanneer je het toestel in de hand hebt. Een intuïtieve plek dus die laat zien dat er bij Samsung goed is nagedacht over het design.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy J6 is beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart, goud en lichtpaars. Je kunt hem vanaf nú bestellen op onze website voor €269,-. De verwachting is dat de eerste toestellen over twee weken geleverd zullen worden.

Meer nieuws over: