‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht van week 20 | 2018

Telecomweekoverzicht van week 20 | 2018

Deze week in het nieuwsoverzicht: Nokia 8 Sirocco direct uit voorraad leverbaar, Huawei brengt een krachtige Honor 10-smartphone uit en is nu al te bestellen bij Belsimpel en BlackBerry presenteert de BlackBerry Key2 op 7 juni.

Nokia 8 Sirocco nu uit voorraad leverbaar

Nokia 8 SiroccoNokia's meest geavanceerde smartphone tot nu toe, is eindelijk verkrijgbaar en direct uit voorraad leverbaar bij Belsimpel. De Nokia 8 Sirocco is de laatste smartphone uit een reeks toestellen die in februari door HMD zijn aangekondigd. Het huidig vlaggenschip onderscheidt zich van andere Nokia-telefoons vanwege de high-end specificaties. Zo is voor het 5.5-inchdisplay een oled-paneel gebruikt en is de premium behuizing van glas. De Nokia 8 Sirocco beschikt verder over de snelle Snapdragon 835-processor en 6GB RAM. Aan de achterkant vinden we een dubbele camera waarmee je prachtige scherptediepte-effecten creëert in je foto's en een snelle vingerafdrukscanner. De smartphone draait op Android One en staat dus garant voor de pure Androidervaring, 100% veiligheid en snelle updates. Ook krijg je nog steeds een Azuri Qi draadloze oplader cadeau wanneer je de Nokia 8 Sirocco Limited Edition bij Belsimpel aanschaft. De actie loopt nog t/m 31 mei.

Huawei brengt Honor 10-smartphone uit en is nu te bestellen bij Belsimpel

Honor 10Huawei heeft de Honor 10 uitgebracht. Qua looks lijkt dit toestel meer op de Huawei P20 dan op zijn voorganger, de Honor 9. Zo bestaat het toestel volledig uit glas en is er bovenin het 5.84-inchdisplay een notch te vinden. Honor heeft dit toestel voorzien van een speciale coating waardoor het lijkt alsof de kleur verandert afhankelijk van de kijkhoek. De Honor 10 komt qua specificaties ook erg overeen met de P20. Zo vinden we onder de motorkap de Kirin 970-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Het toestel heeft een 3400mAh-batterij en draait op Android Oreo met EMUI-skin. De Honor 10 is nu te bestellen bij Belsimpel in de kleuren zwart en blauw.

Bron: Tweakers

BlackBerry Key2 wordt op 7 juni gepresenteerd

Op 7 juni zal BlackBerry in New York de BlackBerry Key2 als opvolger van de BlackBerry KeyOne presenteren. Deze datum werd door het Twitter-kanaal van BlackBerry naar buiten gebracht. Zoals de naam al doet vermoeden, zal de Key2 waarschijnlijk voorzien zijn van een fysiek toetsenbord, iets waar BlackBerry zich nog altijd sterk voor maakt. Volgens speculaties zal het toestel op Android Oreo draaien, goede hardware bevatten en voorzien zijn van een dubbele camera. De officiële aankondiging vindt dus op 7 juni in New York plaats, tot die tijd moeten we het helaas nog met leaks en geruchten doen.

Bron: Androidworld, Twitter @BBMobile

Meer nieuws over: