‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht van week 18 | 2018

Telecomweekoverzicht van week 18 | 2018

Deze week in het nieuwsoverzicht: HTC presenteert deze maand een nieuwe smartphone, de highlights van Facebooks ontwikkelaarsconferentie én nieuws over een limited edition-uitvoering van de Samsung Galaxy S8+. Of je deze ook bij Belsimpel kunt krijgen? Dat lees je natuurlijk hier!

HTC presenteert nieuwe smartphone op 23 mei

Op 23 mei gaat HTC een nieuwe smartphone aankondigen, dat verkondigde het bedrijf via Twitter. In de aankondiging staat dat het toestel “meer is dan de som van zijn specificaties”. Waar deze cyptische boodschap naar verwijst is niet helemaal duidelijk, wel denken veel mensen al te weten om welk toestel het gaat: de HTC U12 Plus. Afgelopen week schreven we al over dit toestel omdat er afbeeldingen van het vermeende toestel zijn uitgelekt. 23 mei zullen we pas echt weten of het in de foto’s inderdaad om de U12 Plus gaat.

Bron: Androidworld

Samsung komt met nieuwe variant Galaxy S8+

De Samsung Galaxy S8+ is inmiddels in vijf kleuren bij ons verkrijgbaar: zwart, blauw, grijs, roze en zilver. Nu wordt hier binnenkort ook een leuke nieuwe variant aan toegevoegd die wellicht leuk is voor Moederdag: de Galaxy S8 SMART girl. Het gaat hier om een limited-edition roze Galaxy S8+ met een exclusieve cover. Deze back cover is ontworpen door Swarovski en is dan ook ingelegd met fonkelende Swarovski-steentjes. Je vindt de limited edition-uitvoering nú op onze website, dus als je deze Moederdag écht wil uitpakken…

De belangrijkste aankondigingen van Facebooks ontwikkelaarsconferentie

Het is je vast niet ontgaan dat Facebook de afgelopen tijd onder vuur lag, des te meer reden voor Facebook dus om zich tijdens de ontwikkelaarsconferentie, F8, van zijn beste kans te laten zien. De opvallendste aankondiging was die van Facebook Dating. Dit wordt een aparte afdeling in de Facebook-app die mensen koppelt op basis van interesses. Facebook koppelt je niet automatisch aan mensen die je kent en vrienden krijgen ook niet te zien dat je actief bent op Facebook Dating. Een andere aankondiging was dat de mogelijkheid tot videochats wordt toegevoegd aan Instagram. Bij WhatsApp, waar Facebook ook eigenaar van is, is de mogelijkheid tot videochats er al, maar deze wordt uitgebreid naar videochats voor groepen.

Bron: NU.nl