‹ Alle nieuwsberichten

Weer een lek: foto's HTC U12 Plus op straat

Weer een lek: foto's HTC U12 Plus op straat

Voordat een telefoon officieel op de markt komt, lekken er vaak al afbeeldingen uit. Nu zijn er foto’s uitgelekt van de nog aan te kondigen HTC U12 Plus. Lees hier meer!

Wat zien we?

Op één van de gelekte foto’s zien we de achterzijde van het toestel. Deze is gemaakt van spiegelend zilverkleurig glimmend materiaal. Hierdoor valt het toestel zeker op. De dubbele camera is bovenin het toestel in het midden geplaatst, naast elkaar. De flitser en de vingerafdrukscanner bevinden zich eronder. Hierdoor zul je niet snel per ongeluk met je vinger over de camera vegen wanneer je het toestel wil ontgrendelen.

Op een andere foto, die de voorzijde van het toestel laat zien, is het eerste wat opvalt weer een dubbele camera. Dat betekent dat je waarschijnlijk ook met de selfiecamera bokeh-effecten kunt gaan creëren. Verder lijkt het erop dat het toestel erg smalle schermranden heeft, maar dit is lastig met zekerheid te zeggen omdat de foto een beetje wazig is en het scherm bovendien ook niet aan staat. Er lijkt in ieder geval geen notch aanwezig te zijn, waarschijnlijk zou deze met een dubbele camera ook wel erg groot zijn uitgevallen.

Specificaties

Over de specificaties kunnen we aan de hand van de foto’s natuurlijk niet zo veel zeggen, behalve dat er een vingerafdrukscanner is en dat de HTC U12 Plus waarschijnlijk in totaal 4 camera’s heeft. Toch is er ook op het gebied van de specificaties al het een en ander uitgelekt. Of het waar is, moet natuurlijk nog blijken.

Volgens bronnen heeft de HTC U12 Plus een Qualcomm Snapdragon 845 chipset en een accu met een capaciteit van 3420mAh. Het scherm is waarschijnlijk 6 inches groot, een schatting die afgaande van de foto’s wel lijkt te kloppen. Er zal waarschijnlijk 6GB aan werkgeheugen aanwezig zijn en het opslaggeheugen, van 64 of 128GB, is uit te breiden met een microSD-kaartje. De camera’s aan de achterzijde hebben volgens dezelfde bron overigens een resolutie van 16 en 12 megapixels, die aan de voorkant allebei 8. De U12 Plus zal gaan draaien op Android 8.0.

Bron: Androidworld, GSMArena

Meer nieuws over: