‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw: de LG G7 ThinQ

Nieuw: de LG G7 ThinQ

Vandaag presenteerde LG de LG G7 ThinQ: een high-endtoestel dat de LG G6 opvolgt. Waarom LG het woord ThinQ heeft toegevoegd? Dat lees je hier!

De LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ is de opvolger van de populaire LG G6. Die telefoon kon op veel populariteit rekenen dankzij zijn goede camera’s en krachtige hardware. Het ‘ThinQ’ uit de naam verwijst naar de technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) die in het toestel verwerkt zijn en onder andere zorgen voor nóg betere foto’s.

Die foto’s maak je overigens met de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel, beide camera’s hebben een resolutie van 16 megapixels. De tweede camera heeft een groothoeklens met een groothoek van 107 graden. Hierdoor krijg je mooie locaties er in één keer op, zonder heel ver achteruit te hoeven lopen. De selfiecamera aan de voorzijde heeft een resolutie van 8 megapixels: meer dan voldoende om mee te videobellen of om selfies mee te maken.

Krachtige hardware

De LG G7 ThinQ is uitgerust met, hoe kan het ook anders, de beste hardware van het moment. Zo beschikt het toestel over een razendsnelle Snapdragon 845-processor van Qualcomm: de snelste van het moment. De combinatie met 4GB aan RAM-geheugen staat garant voor razendsnelle prestaties. Het opslaggeheugen is uit te breiden met een microSD-kaartje, al is 64GB voor veel mensen ook al meer dan voldoende.

Mooi design

Net als bij de LG G6 is te zien dat LG met de LG G7 ThinQ weer veel aandacht heeft besteed aan het design. Het design bestaat uit glas en aluminium, wat het toestel een premium uitstraling en feel geeft. Het scherm is 6.1 inches groot en heeft een 19.5:9-verhouding, waardoor het mooi langwerpig is. De notch aan de bovenkant van het beeldscherm zorgt ervoor dat het scherm bijna volledig voorkantvullend is. De vingerafdrukscanner is om dezelfde reden op de achterkant van de smartphone geplaatst. Extra handig is dat het toestel schokbestendig is en IP68 gecertificeerd is: dat betekent dat de LG G7 ThinQ water- en stofbestendig is. De telefoon is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en blauw en zal vanaf begin juni worden uitgeleverd. Bekijk nu met de Belsimpel Methode of de LG G7 ThinQ wat voor jou is! Hij is nu te bestellen op onze website.

Meer nieuws over: