‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert Moto G6- en Moto E5-families!

Motorola presenteert Moto G6- en Moto E5-families!

Vandaag presenteerde Motorola de opvolgers uit de Motorola Moto G-serie: de Motorola Moto G6, G6 Plus en G6 Play. Daarnaast werden er ook twee nieuwe toestellen uit de E-lijn gepresenteerd: de Motorola Moto E5 en Moto E5 Plus. Je leest hier alles over de nieuwe toestellen!

Motorola Moto G6

De Motorola Moto G6 is de opvolger van de populaire Motorola Moto G5. Het toestel is uitgerust met een Snapdragon 450-processor van Qualcomm, 3GB aan werkgeheugen, 32GB uitbreidbaar opslaggeheugen en draait uit de doos op Android 8.0 Oreo. Aan de achterzijde bevindt zich een dubbele camera van 12 en 5 megapixels waarmee je diepte kunt creëren. Aan de voorzijde is ook nog een 8-megapixelcamera (met LED-flitser!) geplaatst waarmee je mooie selfies kunt maken. Het scherm met een moderne 18:9-verhouding is 5,7 inches groot.

De accu van de Moto G6 heeft een fikse capaciteit van 3000mAh en is uitgerust met TurboPower-technologie. Hiermee laad je het toestel in slechts enkele minuten voldoende op voor uren energie. Ook aan de beveiliging is gedacht: het toestel is te ontgrendelen met behulp van een gezichsherkenner én een vingerafdrukscanner. Natuurlijk is het ook mogelijk om een ‘ouderwetse’ code in te stellen. De Moto G6 is verkrijgbaar in twee kleuren: Blue en Silver.

De Motorola Moto G6 Play en G6 Plus

De Motorola Moto G6 Play is een soort light-variant van de Moto G6 en beschikt dan ook over en Snapdragon 430 in plaats van 450. Net als de G6 beschikt ook dit toestel over 3GB aan werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen dat is uit te breiden met een microSD-kaartje. De batterij is met 4000mAh nog krachtiger dan die van de Moto G6. Aan de achterzijde is een enkele 13-megapixelcamera geplaatst en aan de voorzijde bevindt zich een 8-megapixelcamera, ook met LED-flitser. De Motorola Moto G6 Play is verkrijgbaar in de kleuren Blue en Gold.

De Motorola Moto G6 Plus is de luxere en wat grotere variant van de Moto G6. Deze smartphone heeft een iets groter 5,9-inchsscherm en is standaard uitgerust met 64GB opslaggeheugen. Aan de achterzijde bevindt zich een dubbele camera van 12 en 5 megapixels en aan de voorzijde vind je dezelfde 8-megapixelcamera als bij de andere G6-modellen. De Moto G6 Plus draait op een Snapdragon 630-processor van Qualcomm en heeft 4GB aan werkgeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 3200mAh. De Motorola Moto G6 Plus is verkrijgbaar in de kleuren Blue en Silver.

De Motorola Moto E5 en E5 Plus

De toestellen uit de Motorola Moto E-lijn zijn de instapmodellen van Motorola die voor een kleine prijs verkrijgbaar zijn. Ideaal voor een eerste smartphone dus! De Motorola Moto E5 beschikt over een scherm dat 5.7 inches groot is. Aan de achterzijde bevindt zich een camera met een resolutie van 13 megapixels, de camera aan de voorkant heeft er 5. Er is standaard 16GB opslaggeheugen aanwezig dat is uit te breiden met een microSD-kaartje. Het werkgeheugen bedraagt 2GB.

Net als de G6 beschikt ook de E5 over een Plus-versie met een wat groter display en een zeer forse accu. Zo is het scherm van de Moto E5 Plus met 6 inches groter en is heeft de accu heeft een indrukwekkende capaciteit van maar liefst 5000mAh waarmee je gemakkelijk twee dagen doorkomt! Zowel de Motorola Moto E5 als E5 Plus draaien op Android 8.0 Oreo. De Motorola Moto E5 is verkrijgbaar in de kleuren grijs en goud. De Moto E5 Plus komt in zowel glanzend zwart als elegant goud.