‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht week 15 | 2018

Telecomweekoverzicht week 15 | 2018

Wat is er deze week in telecomland gebeurd? Xiaomi presenteerde vanochtend de Xiaomi Black Shark, er lekten foto’s uit van de OnePlus 6 en Samsung kondigde een nieuwe kleur van de S8 aan in India.

Xiaomi presenteert gaming phone: Xiaomi Black Shark

Xiaomi presenteerde vanochtend een nieuwe telefoon, speciaal voor gamen. De telefoon doet een beetje denken aan de Razer Phone, ook speciaal gericht op gamers en ook met een zwart ontwerp met gifgroene letters. In tegenstelling tot de Razer Phone heeft de Xiaomi Black Shark geen 120Hz-beeldscherm, maar daar staat tegenover deze telefoon is uitgerust met een Snapdragon 845-processor. Het beeldscherm is 5.99 inch en heeft een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Je kunt kiezen uit een model met 6GB RAM en 64GB opslag, of met 8GB RAM en 128 GB opslagruimte. De camera aan de achterkant heeft 12 megapixels (F/1.7) en die aan de voorkant maar liefst 20 megapixels. Het is nog niet bekend of wij deze telefoon gaan verkopen, hou voor het laatste nieuws hierover onze site in de gaten!

Bron: Wccftech, Android Headlines

Accessoire-site lekt afbeeldingen OnePlus 6

Accessoire-website Mobilefun heeft per ongeluk afbeeldingen van de OnePlus 6 online gezet. De afbeeldingen zijn bedoeld om de cases die de site bij de smartphone verkoopt, aan te prijzen, maar de site is goed de mist in gegaan door deze veel te vroeg online te zetten. Het ligt dan ook in de lijn der verwachtingen dat de telefoon er inderdaad ongeveer zo uit gaat zien als op de afbeeldingen. Er is een scherm te zien dat bijna de hele voorkant van de telefoon in beslag neemt en groter lijkt te zijn dan op de OnePlus 5T, met bovenaan een notch. Op de achterkant zit in het midden een dubbele camera met daaronder de flitser en vingerafdrukscanner. Eerdere geruchten over de OP6 spreken van een Snapdragon 845-processor, 6 of 8 GB RAM, 64 of 256 GB opslagruimte en een amoled-beelscherm van 6.3 inch en een resolutie van 2280 x 1080 pixels.

Bronnen: Mobilefun, Androidplanet

Samsung Galaxy S8 Burgundy Red

Hoewel Samsung dit jaar de Samsung Galaxy S9 presenteerde, is ook zijn voorganger nog onverminderd populair. Dit blijkt ook uit het feit dat Samsung deze week een nieuwe kleur voor de Samsung Galaxy S8 aankondigde in India. Deze kleur werd eerder al geïntroduceerd in Zuid-Korea. Het nog onduidelijk of deze kleur ook in Nederland verkocht gaat worden. Wij hopen van harte dat dat gaat gebeuren, want de kleur kan op veel enthousiasme rekenen hier op kantoor!

Bron: Samsung

Meer nieuws over: