‹ Alle nieuwsberichten

HTC Desire 12 en HTC Desire 12+, leuke smartphones voor nette prijs

HTC Desire 12 en HTC Desire 12+, leuke smartphones voor nette prijs

Zonet presenteerde HTC twee gloednieuwe budgettoestellen: de HTC Desire 12 en de HTC Desire 12+. Lees hier alles over de nieuwe smartphones, die vanaf nu te bestellen zijn!

Nieuwe smartphones

HTC is gerenommeerde smartphonemaker, die al jaren meedraait. De Desire-serie was altijd erg populair, maar is een beetje op de achtergrond geraakt, doordat HTC zich vooral op de highend-toestellen van de U-lijn focuste. Aangezien de nieuwste Desire-smartphone in 2016 uitkwam, was het nu wel weer tijd voor een nieuwe aanvullingen in deze betaalbaardere reeks! Zonet presenteerde HTC twee nieuwe Desire-telefoons.

De HTC Desire 12

De HTC Desire 12 is een leuke smartphone voor een nette prijs. Het toestel heeft een HD+-display dat 5.5 inches groot is en heeft de moderne 18:9-verhouding. Vooral aan de zijkanten zijn de schermranden smal gehouden, maar ook de randen aan de boven-en onderzijde zijn redelijk smal. Door de schermverhouding en de dunne schermranden is het toestel iets kleiner dan veel andere toestellen met hetzelfde schermformaat en ligt hij goed in de hand.

De camera aan de achterkant van het toestel is een 13-megapixelcamera, en aan de voorkant zit een selfiecamera van 5 megaixels. Het toestel heeft 3GB aan werkgeheugen en wordt aangedreven door een MediaTek 6739-processor. Opvallend is de afwezigheid van de vingerafdrukscanner, maar deze smartphone is dan ook voor een zeer vriendelijke prijs te koop. De Desire 12 is te koop in twee kleuren: de HTC Desire 12 Black en de HTC Desire 12 Silver.

De HTC Desire 12+

De HTC Desire 12+ heeft, de naam zegt het al, een groter scherm dan de HTC Desire 12. Het toestel is namelijk uitgerust met een HD+ IPS-scherm dat 6 inches groot is, wederom met een schermverhouding van 18:9. Maar de schermgrootte is niet het enige verschil tussen de 12+ en de 12, zo vinden we aan de achterkant van de Plus-telefoon een twee camera's van 13 en 2 megapixels, in plaats van een enkele camera. Aan de voorkant van de smartphone zit een 8-megapixelselfiecamera, waar je mooie selfies mee kunt maken. Dankzij de snelle Snapdragon 450-processor kan deze smartphone snel informatie verwerken en commando's uitvoeren en ondersteunt Android 8.

Ook dit toestel beschikt over 3GB aan werkgeheugen, maar dan in combinatie met een processor van Qualcomm: de Snapdragon 450. Op de achterkant van dit Plus-toestel vinden we de vingerafdrukscanner. Een handige plek, want je vingers rusten hier sowieso al als je de smartphone vast hebt. Je kunt kiezen uit twee kleuren: de HTC Desire 12+ Black en de HTC Desire 12+ Silver. Ook heb je met deze Desire 12-telefoons geen gedoe met koppelstukjes en je kunt gewoon je eigen hoofdtelefoon of oordopjes blijven gebruiken, want deze telefoons zijn beide voorzien van een 3.5mm-poort.

Beschikbaarheid

Beide toestellen zijn uiteraard vanaf vandaag bij ons te bestellen. De HTC Desire 12 heeft een adviesprijs van €199,- en de Desire 12+ heeft een adviesprijs van €249,-.

Meer nieuws over: