‹ Alle nieuwsberichten

Ga je voor een Sim Only, of kies je toch een abonnement met telefoon?

Ga je voor een Sim Only, of kies je toch een abonnement met telefoon?

Toe aan een nieuwe telefoon? Superleuk! Met de tips van onze toestelspecialist Albert kun je ook nog eens veel geld besparen. Lees snel verder, want je vindt ze hier!

De voordeligste keuze

Het is geen geheim dat de combinatie van een abonnement met een telefoon altijd voordeliger is. Toch heb ik nog een gouden tip waar je wellicht nog niet aan hebt gedacht: sluit een abonnement mét telefoon af en betaal de telefoon direct helemaal af. Het toestel is dan namelijk veel goedkoper dan wanneer je hem ‘los’ zou kopen! Een voorbeeld: voor een Huawei Mate 10 Lite met een tweejarig abonnement van Telfort betaal je bijvoorbeeld elke maand €4 voor het toestel. Vermenigvuldig dit bedrag met het aantal maanden dat het abonnement loopt (24x4) en je weet dat je maar €96,- voor het toestel betaalt. De losse toestelprijs daarentegen ligt echter rond de €280,- dus je bespaart met deze tip bijna €200,-! Wij geven bij alle abonnementen op onze website aan wat de toestelbetaling per maand is, dus je kunt eenvoudig zelf berekenen hoe veel jij kunt besparen met deze tip.

Voordelen Sim Only

Deze tip is natuurlijk erg handig als je een abonnement i.c.m. toestel wil afsluiten, maar een Sim Only heeft natuurlijk ook zo z’n voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld op ieder moment een nieuwe telefoon aanschaffen zonder dat je rekening hoeft te houden met de einddatum van je abonnement. Maar het allergrootste voordeel van een Sim Only is toch wel dat deze maandelijks opzegbaar is. Als je dan tóch een betere deal tegenkomt, hoef je niet te wachten maar kun je direct van die deal profiteren. Hier vind je al onze Sim Only’s: Belsimpel Sim Only's.

Meer nieuws over: