‹ Alle nieuwsberichten

Bestel nu een Sony Xperia XZ2 (Compact) en krijg tot en met 5 april 2018 een headset t.w.v. €380,- cadeau!

Bestel nu een Sony Xperia XZ2 (Compact) en krijg tot en met 5 april 2018 een headset t.w.v. €380,- cadeau!

Toe aan een nieuw toestel? Bekijk dan eens de Sony Xperia XZ2 of Sony Xperia XZ2 Compact. Tot en met 5 april 2018 ontvang je namelijk een Wireless Noice Cancelling Headphone met een waarde van €380 cadeau wanneer je deze toestellen pre-ordert!

Pre-order en krijg een headset cadeau tot en met 5 april 2018!

De XZ2 en XZ2 Compact zijn de nieuwste smartphones van Sony en vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl! Beide toestellen zijn al voorzien van stereospeakers met S-Force Front Surround, maar je wil natuurlijk niet altijd met iedereen om je heen delen waar je naar luistert. Daarom ontvang je nu een Sony Wireless Noise Cancelling Headphone Black (type WH-1000XM2) ter waarde van €380,- cadeau wanneer je de Sony Xperia XZ2 of de Sony Xperia XZ2 Compact bestelt. Deze actie is geldig van 16 maart 2018 tot en met 5 april 2018.

Je hebt vervolgens van 6 tot en met 24 april de tijd om je headphone te claimen via Sony, dat kan via deze link. Je vindt de actievoorwaarden op dezelfde pagina. Zorg er wel voor dat je het doosje van het toestel niet gelijk na ontvangst weggooit, hier staat namelijk een IMEI-code op en die heb je nodig om de headset te claimen. Kwestie van uitknippen en opsturen, maar dat betekent ook dat je het toestel niet meer kunt retourneren. Zo’n actie wil je toch niet missen? Beide toestellen zijn te verkrijgen in het zwart, zilver en groen, waarbij de XZ2 donkergroen is en de Compactvariant een lichtgroene afwerking heeft. Meer weten over de Sony Xperia XZ2 (Compact)? Bekijk dan hier onder even de hands-on van onze toestelspecialist Colin! 

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona presenteerde Sony zijn nieuwe vlaggenschepen voor 2018: de Sony Xperia XZ2 en de zijn kleinere variant, de Sony Xperia XZ2 Compact. Beide toestellen zijn uitgerust met de laatste snufjes en de beste hardware die je in de high-end vlaggenschepen van het moment vindt. Zo draaien beide toestellen op de razensnelle Snapdragon 845-processor en zijn het goede multitaskers dankzij 4GB aan werkgeheugen.

De toestellen zijn allebei ook nog eens IP68 gecertificeerd, wat betekent dat ze stof- en waterdicht zijn. Een ongelukkige plons in de WC of een telefoontje in de regen moet je XZ2 dus overleven. De XZ2 is uitgerust met een FullHD+ scherm dat 5,7 inches groot is en een verhouding heeft van 18:9, die we steeds vaker zien bij vlaggenschepen. De XZ2 heeft een scherm dat 5 inches groot is en daardoor nog fijn in de broekzak past. Hiermee is het de kleinste 5-incher op de markt, ook dankzij het langwerpige scherm. Fijn dus dat Sony een toestel maakt dat zeker niet inlevert op prestaties en tegelijkertijd ook erg handzaam is.

Mooi setje camera’s

Waar steeds meer smartphones worden uitgerust met een dubbele camera, hebben de XZ2’s nog gewoon een enkele camera aan de achterzijde. Dit is niet erg: een dubbele camera betekent namelijk lang niet altijd betere kwaliteit. Met de 19-megapixelcamera van de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact weet je in ieder geval zeker dat je scherpe plaatjes schiet. Bovendien kun je video-opnames maken met 960 frames per seconde in Full HD. Aan de voorzijde van het toestel vind je een 5-megapixelcamera om selfies mee te maken of om bijvoorbeeld mee te videobellen. Met de 3D Creator kun je bovendien 3D-scans maken van personen of objecten om te gebruiken in games of op social media.

Meer nieuws over: