‹ Alle nieuwsberichten

Nokia Comes With Music niet succesvol

Services moeten de redding worden voor vele fabrikanten. Nokia Comes With Music is een muziekdienst waarmee je gratis en ongelimiteerd muziek kunt downloaden. Ondanks het aanlokkende idee slaat de service toch niet echt aan in het Verenigd Koninkrijk.

Nokia Comes With Music niet succesvol

XpressMusic

De dienst wordt alleen aangeboden samen met een abonnement en een mobiele telefoon van het merk Nokia. In Engeland hebben klanten de keuze uit de 5310 XpressMusic, N95 8GB en 5800 XpressMusic. Het laatste toestel is pas sindskort verkrijgbaar in de winkels. De tegenvallende verkoopaantallen zijn vooral te weten aan het feit dat de dienst alleen verkrijgbaar was met de 5310.

23.000 gebruikers

De BBC meldt dat tot op heden 23.000 gebruikers de dienst afgenomen hebben in de UK. Een mager aantal als je nagaat dat Nokia met veel bombarie de dienst - waarmee je gratis en ongelimiteerd muziek kunt downloaden uit de Nokia Music Store - eind vorig jaar aankondigde.

Eind dit jaar in Nederland

In Nederland moeten we nog even wachten op Comes Wth Music. De dienst is pas eind dit jaar officieel verkrijgbaar in Nederland.

Meer nieuws over: