‹ Alle nieuwsberichten

General Mobile GM8: betaalbaar en snel (beveiligings)updates met Android One!

General Mobile GM8: betaalbaar en snel (beveiligings)updates met Android One!

Ook het Turkse merk General Mobile is aanwezig op het MWC 2018 en het bedrijf presenteerde daar een nieuwe smartphone de GM8. De smartphone is vriendelijk voor de portemonnee, en krijgt snel updates dankzij Android One.

Het Mobile World Congress is nog steeds in volle gang. We hebben al presentaties van veel grote merken gezien en vandaag was het ook de beurt aan het kleinere merk General Mobile. De fabrikant presenteerde namelijk de General Mobile GM8.

Hoe zit het met de hardware?

De General Mobile GM8 heeft een adviesprijs gekregen van € 249,00. Dat klinkt toch als muziek in de oren! Dankzij Android One heb je dus een volwaardige gebruikservaring en snelle updates. Het interne geheugen van de telefoon is 32GB groot en uit te breiden met een microSD-kaart. Ontgrendelen gaat snel, dankzij de vingerafdrukscanner aan de achterkant van de telefoon.

De camera aan de achterkant van de General Mobile GM8 heeft een resolutie van 13 megapixel en de selfiecamera maakt foto’s van 13 megapixel en is voorzien van een heuse flitser. Dus ook je selfies zijn goed belicht! Al je foto’s en media bekijk je op het 5.7-inchbeelscherm met een HD+-resolutie van 720x1440 pixels en een beeldverhouding van 18:9. De accu heeft een capaciteit van 3075 mAh. De dualsimfunctie maakt het mogelijk twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken in deze telefoon!

General Mobile GM8

Android One: superveilig

Android One is een cleane versie van het super populaire Android-besturingssysteem. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, maar er zit geen schil van de fabrikant overheen, of andere poespas waardoor je systeem meer ruimte inneemt op je telefoon. Erg prettig dus! Doordat er geen toevoegingen van de fabrikant overheen zitten, kunnen alle updates die Google uitbrengt direct worden geïnstalleerd. Je telefoon is daardoor altijd up-to-date en goed beveiligd!

Beschikbaarheid General Mobile GM8

Ook enthousiast geworden? De General Mobile GM8 is nu al te bestellen op onze website!