‹ Alle nieuwsberichten

Gelekte informatie over de Xiaomi Mi Mix 2s en Xiaomi Mi 7: beide zeer indrukwekkend!

Gelekte informatie over de Xiaomi Mi Mix 2s en Xiaomi Mi 7: beide zeer indrukwekkend!

Xiaomi gaat dit jaar knallend van start: in beide vlaggenschip-series komen naar verwachting al in het eerste kwartaal twee nieuwe toestellen. Als de informatie uit het geruchtencircuit klopt, dan staan ons twee pareltjes te wachten!

Xiaomi Mi 7: razendsnel, enorm werkgeheugen en grote batterij!

Het meest opvallende gerucht over de Xiaomi Mi 7 is wel het formaat van het werkgeheugen. Men verwacht namelijk dat dit maar liefst 8 GB groot wordt! Een enorm werkgeheugen dus, wat je zeker zult merken in de snelheid van het toestel en de grafische capaciteiten. De combinatie met de nieuwste Snapdragon-processor, de Snapdragon 845, maakt dit tot een razendsnelle smartphone.

De batterij is ten opzichte van zijn voorganger behoorlijk geüpgraded: waar de Mi 6 nog een batterij van 3350mAh had, krijgt de Mi 7 waarschijnlijk een accucapaciteit van 4480mAh. Het lijkt erop dat de telefoon een dubbele camera krijgt, van twee keer 16 megapixels. Daarnaast is er sprake van een 5.6-inchbeeldscherm met Full HD-resolutie en een opslagruimte van 128 GB.

Xiaomi Mi Mix 2s: enorm scherm, met baanbrekend kleine randen!

De Xiaomi Mi Mix 2s is de opvolger van de Xiaomi Mi Mix 2, een toestel met een baanbrekende screen-to-body-ratio. Om deze ratio te bewerkstelligen, is de selfiecamera bij de Mi Mix 2 onder het scherm geplaatst in plaats van erboven. Om een selfie te maken draai je dit toestel dus eerst om. Bij de 2s heeft Xiaomi het over een andere boeg gegooid. De camera zit namelijk in een mini-notch rechtsboven het display, zoals te zien op de render. Hierdoor kan het beeldscherm een nog groter gedeelte van de voorkant beslaan, omdat nu onderaan geen ruimte meer hoeft te worden overgelaten. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat de vingerafdrukscanner achter het beeldscherm zit, dat zou bijzonder revolutionair zijn!!

Het beeldscherm wordt volgens de geruchten 5.99 inch groot, je hebt dus een waanzinnige beeld-ervaring! Ook bij deze smartphone lijkt het erop dat Xiaomi voor een zeer groot werkgeheugen van 8 GB kiest. De opslagruimte is waarschijnlijk 256 GB groot en het toestel draait op de Snapdragon 845-chipset. De camera heeft vermoedelijk een resolutie van 12 megapixels.

Wanneer kunnen we de Xiaomi Mi Mix 2s en Xiaomi Mi 7 bewonderen?

Eerder leek Xiaomi van plan te zijn om het nieuwe vlaggenschip de Xiaomi Mi 7 te presenteren op het MWC, maar de fabrikant kiest er in plaats daarvan voor om dan de Xiaomi Mi Mix 2s te tonen. Deze mogen we dus als eerst van de twee bewonderen. Naar verwachting volgt de Mi 7 in april.

Bron: GSMArena