‹ Alle nieuwsberichten

Gelekte informatie over nieuw Huawei-toestel

Gelekte informatie over nieuw Huawei-toestel

We kijken met smart uit naar het nieuwe vlaggenschip van Huawei en wij zijn niet de enige, want er wordt ook al volop over gespeculeerd. Gister is er informatie gelekt, die de geruchten rond de naam van deze smartphone nog sterker heeft gemaakt.

Al tijden wordt er in de wandelgangen gefluisterd dat de opvolger van de Huawei P10 misschien niét de naam P11 zou gaan krijgen, maar een volledig andere naam. De bekende en doorgaans goed geïnformeerde leaker Roland Quandt, noemde gister de naam Huawei P20. Dit versterkt de geruchten rond de naam van de nieuwe telefoon.

Een voor de hand liggende reden om de naamgeving over een hele andere boeg te gooien, is om een groot verschil tot de voorganger duidelijk te maken. Bij de Huawei P8, Huawei P9 en Huawei P10 werden de opvolgers natuurlijk steeds behoorlijk verbeterd, maar er was geen sprake van een verschil tussen dag en nacht. Het lijkt er dus op dat Huawei bij de nieuwe smartphone radicale veranderingen door gaat voeren, waar wij natuurlijk vol spanning naar uitkijken!

Baanbrekende vernieuwingen in de camera?

We kunnen alleen maar gokken wat Huawei voor ons in petto heeft, maar er wordt vermoed dat de fabrikant baanbrekende dingen gaat doen met de camera. Zo gaan er geruchten rond over een triple-camera: maar liefst drié camera’s op de achterkant van het toestel! En dat is nog niet alles, er wordt zelfs gespeculeerd over een resolutie van 40 megapixels!

Wanneer krijgen we het nieuwe Huawei-vlaggenschip te zien?

Waarschijnlijk organiseert Huawei een eigen evenement om de nieuwe smartphone op te presenteren, maar wanneer is nog onbekend. Er wordt verwacht dat er drie versies van het nieuwe model worden uitgebracht: een Plus-model, een Lite-model en een ‘gewoon’ model. Deze telefoons gaan nu nog door het leven onder de codenamen Charlotte, Anne en Emily.

Hou voor alle informatie en geruchten onze productpagina van de Huawei P20 in de gaten!

Bron: Androidworld

Meer nieuws over: