Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

HTC zal in derde kwartaal toestellen op basis van Snapdragon lanceren

Donderdag 23 april 2009, 09:42:03

Volgens Digitimes, die claimt veel 'insider bronnen' te hebben, zal HTC in het derde kwartaal nieuwe toestellen lanceren op basis van QualComm's Snapdragon-chipsets.

Digitimes

Smeuïge verhalen uit Taiwan. Het Taiwanese Digitimes staat er bekend om vaak als eerste informatie te hebben over de vele producenten van hardware die zich op het eiland bevinden, en ook nu komt het met enkele uitspraken over nieuwe toestellen.

Snapdragon

Het eerste Snapdragon-based toestel is de Toshiba TG01, waarmee de marketingcampagne ook inspeelt op de kloksnelheid van maar liefst 1 GHz van dit toestel. Volgens Digitimes is het zeer waarschijnlijk dat HTC "twee Snapdragon-toestellen uitbrengt, waarvan één model met een 3.6-inch touchscreen, en de ander met een 4.8-inch touchscreen", aldus bronnen van Digitimes.

Roadmap

Een kleine blik op de roadmap van HTC leert ons, dat dit waarschijnlijk toestellen zijn met de huidige codenamen Firestone en Toth, de beoogde opvolgers van de huidige Touch HD en Advantage.

Extra bevestiging

Eigenlijk allemaal al bekend in het geruchtencircuit, maar extra bevestiging vanuit Taiwan zelf kan nooit kwaad.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl