‹ Alle nieuwsberichten

De Land Rover Explore: krachtig toestel voor iedereen die liever buiten is dan binnen

De Land Rover Explore: krachtig toestel voor iedereen die liever buiten is dan binnen

Vanmorgen heeft Land Rover zijn nieuwste smartphone gepresenteerd: de Land Rover Explore. Dit toestel is gemaakt voor iedereen die zijn vrije tijd het liefst buiten doorbrengt en wel een telefoon kan gebruiken die tegen een stootje kan!

Explore the world!

De Land Rover Explore is het nieuwste toestel van Land Rover, een bedrijf dat vooral bekend staat om zijn robuuste en comfortabele terreinwagens. Het toestel is overduidelijk met dezelfde instelling ontworpen: zo is het toestel ultrastevig en tegelijkertijd strak ontworpen waardoor je hem ook mee kunt nemen naar kantoor.

De Explore is natuurlijk niet speciaal ontworpen om de kantoorhabitat te doorstaan: dit toestel is gemaakt voor iedereen die graag bergen beklimt, in het weekend op zijn mountainbike door de bossen scheurt of iets anders buiten onderneemt. De telefoon is dan ook voorzien van een IP68-certificatie: dat geeft aan dat het toestel volledig stofdicht is en tegen water kan. Je toestel even laten vallen in een modderige plas is dus geen probleem. Begeef jij je het liefst in extreem warme of koude klimaten? Ook dat is geen probleem voor de Land Rover Explore omdat hij Temperature Shock Resistant is. Dat betekent dat hij zowel in heel koude als warme omgevingen goed blijft presteren. Geen excuus dus om niet de wijde wereld in te trekken!

Zuinig

De Land Rover Explore is voorzien van een zeer nauwkeurige GPS met een GLONASS-ontvanger. Ook is het toestel standaard uitgerust met de ViewRanger-app waarmee je toegang krijgt tot zeer gedetailleerde kaarten. Elk beekje, paadje en slootje is hierop afgebeeld zodat je omgeving geen geheimen voor je kent en je minder snel verdwaalt.

Mocht je tóch een keer verdwalen in de toendra, dan wil je natuurlijk niet dat de batterij van je smartphone het begeeft. Daarom is de Explore ook uitgerust met een 4000mAh accu. In combinatie met de ultrazuinige hard- en software zorgt dit ervoor dat je maar liefst 7,5 uur kunt navigeren met het scherm aan. Dat is héél erg lang!

Andere specificaties

Ben je tijdens een van je tochten gevallen en kun je niet meer opstaan? De Land Rover Explore is uitgerust met een extra sterke zaklamp. Deze heeft een SOS-functie mét morsecode, zodat je gemakkelijk seinen kunt versturen wanneer je je in een penibele situatie bevindt.

Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een 16-megapixelcamera met 4x digitale zoom waarmee je de mooiste plaatjes schiet. Je laadt het toestel razendsnel op via de USB C-aansluiting en ook de 3,5mm poort is gelukkig nog aanwezig. De telefoon heeft 4GB aan RAM-geheugen: best veel dus. Het enige nadeel van de telefoon is dat hij niet geschikt is om hele zware games mee te spelen: dat komt omdat het toestel zo zuinig is. Daardoor gaat je batterij langer mee en heb je de hele dag door plezier van het toestel.

Adventure Pack

De Land Rover Explore kan uitgebreid worden met verschillende ‘Packs’. Dit zijn modules die je via magneten aan de achterkant van het toestel kunt klikken. Zo kun je bijvoorbeeld de Adventure Pack toevoegen die ervoor zorgt dat je accuvermogen verdubbelt (!) en de GPS nóg sterker wordt. Meer info over de Land Rover Explore vind je op de productdetailpagina. Het toestel zal straks zowel los als met abonnement verkrijgbaar zijn.

Meer nieuws over: