‹ Alle nieuwsberichten

Groot lek bij Motorola: foto's toekomstige toestellen op straat

Groot lek bij Motorola: foto's toekomstige toestellen op straat

Medewerkers van Lenovo (het bedrijf achter Motorola) zullen zich vanochtend wel heel hard achter hun oren gekrabd hebben: bijna alle toestellen van Motorola die gepland staan voor 2018 zijn gelekt. Lees hier welke toestellen dat zijn!

De Motorola Moto Z3 en Z3 Play

De Motorola Moto Z3 en Moto Z3 Play zijn de opvolgers van, je raadt het al, de Moto Z2 en Z2 Play. Bijzonder aan toestellen uit deze serie is dat je ze kunt uitbreiden met Moto Mods. Dit zijn modules die je achterop het toestel kunt klikken, zo zijn er Mods met een extra accu en bestaan er ook speaker-Mods.

De Motorola Moto Z3 Play zal naar alle waarschijnlijkheid een 6-inchscherm krijgen met een 18:9-beeldverhouding. De Z3 zal waarschijnlijk eenzelfde uiterlijk krijgen maar zal qua specificaties wat verschillen, net als nu bij de Z2 en Z2 Play het geval is. Ook gaan er geruchten over een 5G Moto Mod die je Motorola met 5G uitrust. Lenovo heeft het hier al eerder over gehad, dus het zou zomaar waar kunnen zijn. Daarnaast wordt er gezegd dat er nog een derde versie van de Moto Z3 zal verschijnen, waarschijnlijk zal dit de Moto Z3 Force zijn: een krachtiger versie van de Moto Z3.

Nieuwkomer in de Moto G-serie

Voor 2018 staan er ook drie nieuwe toestellen uit de Moto G-serie op de planning: de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play. Op de uitgelekte foto’s van deze toestellen zien we een dubbele camera aan de achterzijde van de Moto G6 Plus en lijkt de achterzijde van glas te zijn. Het lijkt erop dat het toestel, net als de Z3, een schermverhouding van 18:9 gaat krijgen.

Ook over de specificaties is informatie gelekt. De Moto G6 krijgt een 5.7-inchscherm met een FullHD+-resolutie en de Moto G6 Play krijgt een scherm van dezelfde grootte met een HD-resolutie. Alle drie de toestellen zouden een vingerafdrukscanner op de achterkant krijgen en een 16-megapixelcamera aan de voorzijde. De foto van de G6 Play is op gekke plekken geblurd, waardoor we misschien toch nog voor verrassingen komen te staan.

De Motorola Moto X5

Er is al een foto uitgelekt van de Moto X5 en we moeten zeggen: dat ziet er goed uit! Het toestel heeft een randloos design en lijkt een 18:9-beeldverhouding te hebben. Het meest opvallende is de ‘notch’ aan de bovenzijde van het scherm: een soort ‘hapje’ uit het scherm. We kennen dit natuurlijk van onder andere de iPhone X. In deze notch zijn de speaker en dubbele selfiecamera verwerkt, waardoor er nóg meer ruimte overblijft voor het scherm. Verder beschikt het toestel ook aan de achterzijde over een dubbele camera en de foto onthult dat dit toestel ook wel raad weet met Artificial Intelligence.

Meer nieuws over: