Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN Bedrijfsbundel Bedrijfsbuffel

Woensdag 22 april 2009, 14:00:14

Bedrijfsbuffel van KPN, de bedrijfsbundel waarmee alle kosten uit één bundel worden betaald, voor het hele bedrijf. Voor een vast bedrag in de maand kan de ondernemer bellen in binnen- en buitenland, sms’en, e-mailen en internetten. Ideaal is dat de onderlinge tegoeden van de werknemers met elkaar verrekend worden.

KPN Bedrijfsbundel Bedrijfsbuffel

6 maanden houdbaar

Wordt het maandbedrag een keer niet opgebeld? Geen probleem, de belminuten blijven 6 maanden houdbaar met de KPN Bedrijfsbuffel. Elk half jaar krijgt de ondernemer advies op basis van het daadwerkelijke belgedrag; indien gewenst kunnen de bundels dan onmiddellijk aangepast worden, zowel omhoog als omlaag.

Onderling verrekenen

Elke maand worden de bundeltegoeden en tekorten van alle medewerkers samen automatisch met elkaar verrekend, bijbetalen hoeft pas als de Bedrijfsbuffel van alle medewerkers is opgebruikt. Is er op totaalniveau een tegoed, dan wordt dit elke maand automatisch ingezet om eventuele tekorten in de KPN Bedrijfsbundel te compenseren. Dit tegoed blijft 6 maanden staan.

Overzicht

Kijk hier voor een overzicht van alle KPN abonnementen.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl