‹ Alle nieuwsberichten

Bellen met een vinger in je oor

Bellen met een vinger in je oor

Normaal werkt het niet bevorderend als je je vingers in je oren stopt tijdens het bellen. Nu is er echter een uitvinding gepresenteerd die het mogelijk maakt om te bellen met alleen je vinger in je oor. Handig, of sta je voor schut? 

Innovatief horlogebandje

Bellen zonder je telefoon aan je oor te houden maar door enkel je hand te gebruiken: het klinkt als iets uit de verre toekomst, maar fabrikant Sgnl maakt het nu al mogelijk. Het enige dat je nodig hebt is een klein bandje dat je vast kunt maken aan je eigen horloge. Vervolgens kun je het bandje via Bluetooth draadloos verbinding laten maken met je telefoon. Je kunt er ook voor kiezen om het bandje 'los' te dragen, zonder deze vast te maken aan een horloge.

Wanneer je gebeld wordt, kun je je telefoon ‘opnemen’ door je vinger in je oor te stoppen en op de knop op het bandje te drukken. Via trillingen die het bandje afgeeft, komt het geluid, via je hand en je vinger, zo in je oor terecht: niemand kan dus met je meeluisteren. Het bandje dient niet alleen als hulpje tijdens het bellen, maar is tegelijkertijd ook een fitnesstracker. De accu moet in stand-by-stand maar liefst vier dagen mee gaan. Het bandje zou aangesloten moeten kunnen worden op bijna alle horloges en is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar.

CES 2018

Het bandje van Sgnl was te bewonderen op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Dit is een enorme technologiebeurs waar fabrikanten hun nieuwste en meest innovatieve producten presenteren. Naast veel televisies, slimme koelkasten en innovatieve auto’s zijn er ook ontzettend veel gadgets op de beurs te vinden. Sgnl is oorspronkelijk online begonnen met het pitchen van hun idee, maar kon al snel op veel steun van enthousiastelingen rekenen. Nu zijn ze dus ook zo groot dat ze hun bandje op de CES mochten laten zien.

Benieuwd naar de accessoire? Bekijk dan de video hieronder even! Zo krijg je een idee van hoe het bandje in de praktijk werkt. Zou jij het op den duur gaan gebruiken denk je?

 

Meer nieuws over: