‹ Alle nieuwsberichten

Sony Xperia XA2, Xperia XA Ultra en Xperia L2 zojuist gepresenteerd!

Sony Xperia XA2, Xperia XA Ultra en Xperia L2 zojuist gepresenteerd!

Sony Xperia XA2-toestellen blinken uit door goede camera en lange batterijduur en extra bijzonder aan de XA2 Ultra is de dubbele frontcamera. Wij maakten alvast een videoreview van beide telefoons voor je! Daarnaast werd ook de Sony Xperia L2 gepresenteerd, een budgettoestel met goede camera’s.

Sony heeft zojuist op de CES in Las Vegas drie nieuwe smartphones gepresenteerd! De Sony Xperia XA2 en zijn grote broer de XA2 Ultra zijn de nieuwste midrange-toestellen van Sony. De XA2 heeft een 5.2-inch-FullHD-beeldscherm en de XA2 Ultra een FullHD-display van 6.0 inch. Ook liet de fabrikant de Sony Xperia L2 zien: een telefoon met een goede camera en vingerafdrukscanner, die toch vriendelijk is voor de portemonnee. Wij reviewden de XA2-toestellen alvast voor je!

Dubbele frontcamera!!

Zoals we van Sony gewend zijn, zijn beide toestellen uitgerust met uitstekende camera’s. Beide XA2-toestellen zijn voorzien van een 23-megapixelcamera aan de achterkant. De selfiecamera op beide telefoons heeft een groothoeklens, waardoor je extra veel op de foto kunt zetten. Bij de Ultra heeft Sony extra uitgepakt, deze heeft namelijk een dubbele selfiecamera. Naast de 8-megapixelfrontcamera die op alletwee de telefoons zit, heeft de Ultra een tweede camera van 16-megapixels, voorzien van optische beeldstabilisatie, waardoor je selfies er altijd goed uitzien.

Ook is het weer mogelijk om te filmen in Slow Motion, één van de Sony’s karakteriserende features, wat kan met 120 frames per seconde. Daarnaast kun je met de XA2-familie ook flimen in 4K-kwaliteit.

Lange batterijduur, pijlsnel en Android Oreo

Sony heeft de XA2’s voorzien van een goede batterij, zodat je zonder zorgen de dag door komt. De XA2 heeft een 3300mAh-accu en zijn grote broer heeft een 3580mAh-batterij. Ook de processor is niet op bezuinigd, deze telefoons zijn voorzien van de Qualcomm Snapdragon 630. Op de Ultra wordt dit aangevuld met 4GB RAM, en de ‘kleine’ XA2 beschikt over 3GB werkgeheugen. Dit zorgt ervoor dat de telefoons pijlsnel zijn. Beide smartphones draaien uit de doos op Android Oreo.

Sony Xperia L2, vriendelijk voor de portemonnee

Het derde toestel dat Sony liet zien is de Sony Xperia L2. Deze telefoon heeft een 5.5 inch-HD-beeldscherm. Met de 13-megapixelcamera aan de achterkant maak je goede foto’s, zelfs met weinig licht. Selfies maak je met de camera van 8 megapixels, aan de voorkant van de telefoon. De vingerafdrukscanner vinden we op de achterkant van dit toestel. De rekenkracht komt van een MediaTek-processor, gecombineerd met het relatief grote 3GB RAM-geheugen. De opslagruimte is 32GB groot en uit te breiden met een geheugenkaartje.