‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: januari

Nieuw in abonnementenland: januari

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand januari. 

Begin het nieuwe jaar ook met een spetterende deal! Bij Belsimpel krijg je ook in de eerste maand van 2018 weer flinke kortingen op heel veel abonnementen. In dit overzicht van de maand januari lees je er alles over.

Tele2 Wil ik! Wil ik! Weken

Vanaf 10 januari starten de Wil ik! Wil ik! Weken van Tele2 met een aantal interessante aanbiedingen. Zo schaf je gedurende deze periode de databundel met 10.000 MB aan voor slechts €16,- per maand in combinatie met een belbundel met 100 minuten of sms’jes. Combineer je de 10.000 MB liever met een bundel voor onbeperkt bellen en sms’en, dan betaal je nu slechts €19,- per maand. Dat scheelt maar €1,- ten opzichte van het abonnement met 5000 MB. Daarnaast ontvang je bij alle databundels van Tele2 altijd schandalig snel 4G: dat wil je! Combineer deze aanbieding ook gerust met een toestel, want ook op de toestelcombinaties ontvang je extra kortingen. De Wil ik! Wil ik! Weken lopen tot en met 20 februari 2018.

Elke maand €3,- korting bij Vodafone

Bij Vodafone ontvang je vanaf 8 januari €3,- maandelijkse korting op alle Red-abonnementen. Combineer bijvoorbeeld de Apple iPhone 8 64GB met een Red-abonnement. Daarbij krijg je 10.000 MB en bel en sms je onbeperkt in de hele EU. Heb je thuis tv of vast internet van Ziggo? Dan krijg je in combinatie met een Vodafone-abonnement Non Stop Gratis Extra’s! Dit voordeel bestaat uit €5,- maandelijkse korting, verdubbeling van je data en een gratis zenderpakket naar keuze. Ga voor de Nokia 8 met het Red Essential-abonnement en ontvang door de verdubbeling van je databundel in plaats van 3000 MB, maar liefst 6000 MB internet!

Simyo deals

Bij Simyo kies je nu uit meer abonnementen dan ooit. De provider heeft het aanbod namelijk uitgebreid met nieuwe databundels, waaronder de gigantische variant met 8000MB. Een Simyo-abonnement stel je zelf samen met de bundels die het best bij je passen. Daarnaast ontvang je nu bij alle databundels 4G-internet, helemaal gratis!

Aanbiedingen Ben

Ook Ben begint het nieuwe jaar goed: vanaf 8 januari ontvang je dikke korting op de bundel met onbeperkt bellen en sms’en. Over dat telefoontje naar je praatgrage oma hoef je dus nooit meer in te zitten en “even” bijkletsen met je beste vriendin is ook geen enkel probleem meer. Op zoek naar een aantrekkelijke toesteldeal? Wat dacht je van de Huawei P10 Lite i.c.m. onbeperkt bellen en sms’en en 1000 MB? Ook de Samsung Galaxy S7 met onbeperkt bellen en sms’en en 2500 MB 4G score je nu extra voordelig bij Ben. Deze aanbiedingen gelden tot en met 11 februari 2018.

Begin 2018 goed met een van deze spetterende aanbiedingen. Kijk op Belsimpel.nl voor jouw ideale nieuwjaarsdeal!

Meer nieuws over: