‹ Alle nieuwsberichten

LG Viewty Smart GC900 demo video

LG heeft maandag de opvolger van de Viewty gelanceerd. Het nieuwe touchscreenmobieltje met stevige camera is vanaf mei verkrijgbaar. De nieuwe gsm, die het typenummer GC900 meekrijgt, krijgt van LG de naam Viewty Smart. Het mobieltje is in Europa vanaf mei verkrijgbaar via diverse telecomaanbieders, de rest van de wereld volgt later.

Aanraakscherm

Vanaf de voorkant gezien oogt het apparaatje als een touchscreenmobieltje. Er zit een 3 inch aanraakscherm met een resolutie van 800 bij 480. Het toestel ondersteunt hsdpa 2100-, WiFi- en Bluetooth 2.0-verbindingen. Naast bellen kan men er ook video (divx, mpeg4 en xvid) en muziek mee afspelen.

Filmpjes in DVD-kwaliteit

De achterkant van het toestel heeft meer weg van een digitale fotocamera. De LG Viewty Smart is een van de serieuzere cameramobieltjes, met een 8 megapixel-sensor, Schneider-Kreuznach-lens, beeldstabilisatie, flitser en ISO-waarden tot en met ISO 1600. Volgens LG is de GC900, met een dikte van 1,24 centimeter, bovendien de slankste gsm met 8 megapixel-camera ter wereld. Met de camera zijn overigens ook filmpjes op te nemen in dvd-kwaliteit. Voor het opslaan van foto’s, filmpjes, muziek en contacten levert LG de Viewty Smart met 1,5GB eigen geheugen. Deze capaciteit is verder uit te breiden met microSDHC-kaarten van maximaal 32GB.

Meer nieuws over: