‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: de Razer Phone!

Nu bij Belsimpel.nl: de Razer Phone!

Ben je dol op gamen en ben je op zoek naar een toestel dat jouw games aankan? Of ben je gewoon op zoek naar een superkrachtig toestel? Dan ben je bij de Razer Phone aan het goede adres! Je vindt de Razer Phone nu ook bij Belsimpel.nl.

Haarscherp beeldscherm

De Razer Phone heeft een 5,7 inch LCD-scherm en is gemaakt in samenwerking met Sharp. Razer noemt dit zelf een Ultramotion Display omdat het ontzettend snel kan refreshen. Het scherm heeft een beeldverhouding van 16:9, wat opvallend is omdat het merk daarmee dus niet de trend van schermen met een 18:9 beeldverhouding volgt. Het scherm heeft een resolutie van 2560x1440 pixels en is dus haarscherp. Dat moet ook wel, want je wil geen details van je game missen.

Krachtig toestel

Dat het om een high end-toestel gaat is wel duidelijk. Het toestel draait op de snelle Qualcomm Snapdragon 835 chip en beschikt over maar liefst 8GB aan RAM. Het interne geheugen van 64GB kan eventueel uitgebreid worden met een microSD-kaartje.

Bovendien beschikt het toestel over een 4000mAh-accu waarmee je volgens Razer 12,5 uur mee kunt videokijken of 7 uur Hearthstone mee kunt spelen. Is je batterij toch leeg? Geen probleem: met Qualcomms Quick Charge 4+ technologie laad je het toestel binnen een uur weer tot 85 procent op.

Leuke camera’s en stock-Android

De Razer Phone beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde van het toestel, deze hebben allebei 12 megapixels. Eén is een ‘gewone’ camera en de andere beschikt over een telelens. Aan de voorzijde bevindt zich een 8-megapixelcamera om selfies mee te maken.

Ook fijn: het toestel draait uit de doos op stock-Android 7.1.1. in combinatie met de Nova Launcher Prime Razer Edition. Razer belooft echter al een update naar Android 8 in het eerste kwartaal van 2018.

Verkrijgbaarheid

Wil je álles weten over de Razer Phone? Bekijk het toestel dan snel op onze website! De verwachting is dat we de toestellen over twee weken kunnen gaan leveren.

Meer nieuws over: