‹ Alle nieuwsberichten

Infinity Display voor Samsung's nieuwste midrangers?

Infinity Display voor Samsung's nieuwste midrangers?

Renders geven een beeld van de nieuwste Samsung Galaxy A-modellen, en deze beloven veel goeds! Lees hier alle geruchten en informatie over de uitmuntende specificaties.

Het lijkt erop dat de A-serie een grote verandering door gaat maken. De A-toestellen waren altijd al interessant omdat het een goed alternatief is voor de veel duurdere S-reeks. De A’s hebben namelijk een premium design en goede specificaties, zo hadden de Samsung Galaxy A3 (2017) en Samsung Galaxy A5 (2017) beide een mooi metalen ontwerpen met stijlvolle afwerking.

Naar verluidt gaat Samsung het design van de nieuwe A-telefoons helemaal omgooien en wordt het ontwerp van de Samsung Galaxy S8 en Note 8 binnenkort toegepast op de midrangers! Dit is natuurlijk erg goed nieuws, aangezien deze highend-toestellen onder andere erg bewonderd worden vanwege het prachtige design. Het betreft waarschijnlijk alleen de extreem dunne randen rond het beeldscherm. De gebogen Edge-randen die de S8 en Samsung Galaxy Note 8 hebben, blijven waarschijnlijk in ieder geval voorlopig exclusief voor de highenders. Wel zullen de A's dezelfde beeldverhouding hebben, namelijk 18,5:9, het zogeheten Infinity Display. Daar gaan wij natuurlijk van watertanden!

Wat wordt er verder verwacht van de Samsung Galaxy A5 & A7 (2018)?

Er gaan veel positieve geruchten over de Samsung Galaxy A7 (2018) en ook de gelekte informatie belooft veel goeds. Het lijkt er namelijk op dat het toestel voorzien is van de premium Exynos 7885-processor, in combinatie met maar liefst 6 GB werkgeheugen. Deze specificaties zorgen ervoor dat de smartphone eigenlijk geen ‘midranger’ meer genoemd kan worden. Alleen de Samsung Galaxy Note 8 heeft namelijk net zo veel werkgeheugen! De afbeelding bij dit artikel zou een render de Galaxy A7 (2018) zijn.

Het scherm van zowel de A5 (2018) en A7 (2018) zou een Super AMOLED-scherm zijn. Er wordt verwacht dat de A5 (2018) een 5.5-inchbeeldscherm heeft, en de A7 (2018) een display krijgt van 6 inch. Op basis van de uitgelekte renders lijkt het erop dat de toestellen geen dubbele camera aan de achterkant zullen hebben.

Samsung zal de nieuwe toestellen van de A-reeks waarschijnlijk in december of januari officieel presenteren. Ook de Galaxy A3 (2018) en de Galaxy A8 (2018) maken deel uit van de reeks. Houd onze website in de gaten voor al het nieuws over de nieuwe -Samsungtelefoons!

Bron: Androidworld, WANT