‹ Alle nieuwsberichten

Het telecomoverzicht van week 47 | 2017

Het telecomoverzicht van week 47 | 2017

Deze week in het nieuwsoverzicht: er zijn foto’s opgedoken van de nog aan te kondigen Samsung Galaxy A5, de populaire game Animal Crossing is nu ook beschikbaar voor smartphones en er zijn geruchten dat Apple volgend jaar een nieuwe versie van de iPhone SE gaat uitbrengen… Lees hier alles!

Foto’s Samsung Galaxy A5 (2018) gelekt

Er zijn foto’s uitgelekt waarop we een nieuw Samsung-toestel in een hoesje zien, volgens kenner gat het om de nog aan te kondigen Samsung Galaxy A5 (2018). Opvallend aan het toestel zijn de smalle schermranden en het scherm met een 18,5:9-verhouding, zodat we dat de laatste tijd bij steeds meer smartphones zien. Ook is er een extra knop aanwezig op het toestel die niet op de vorige versie te vinden was, waarschijnlijk gaat het om de Bixby-knop waarvan al eerder gezegd is dat deze naar de A-serie zou komen. De A5 (2018) zal volgens geruchten beschikken over een Exynos 7885-processor en 4GB werkgeheugen. De vingerafdrukscanner is verhuisd naar de achterkant.

 

Bron: Android Planet

Animal Crossing nu ook voor mobiel

Goed nieuws voor alle fans van Nintendo-games: het populaire spel Animal Crossing is nu te spelen op je smartphone! Afgelopen week bracht Nintendo de game Animal Crossing: Pocket Camp uit. Het spel is gratis te downloaden in de Play Store voor Android en App Store voor iOS. In het spel ben je de baas van een camping en moet jij ervoor zorgen dat je camping een succes wordt.

Bron: The Verge

Komt er volgend jaar een opvolger van de iPhone SE?

Volgens een Taiwanese krant komt Apple volgend jaar met een opvolger van de iPhone SE: het toestel zou nog voor de zomer gepresenteerd worden. De iPhone SE verscheen aan het begin van 2016 en dit jaar is er geen opvolger gepresenteerd. Door alsnog een iPhone SE te gaan produceren wil Apple zich volgens de krant gaan richten op klanten in opkomende markten: voor hen zijn toestellen zoals de iPhone 8 en iPhone X vaak te duur. Ook heeft de opvolger van de iPhone SE een wat kleiner formaat dan eerdergenoemde vlaggenschepen. Dat is handig voor mensen die graag een smartphone kiezen die ook nog in de broekzak past.

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: