‹ Alle nieuwsberichten

Black Friday-weekend bij Belsimpel.nl!

Black Friday-weekend bij Belsimpel.nl!

Het Amerikaanse Black Friday-weekend is inmiddels overgewaaid naar Nederland en dat is goed nieuws voor jou! Vanaf morgen vind je bij Belsimpel.nl namelijk haarscherpe aanbiedingen van verschillende topmerken. Lees hier meer over Black Friday!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse traditie die inmiddels is overgewaaid naar Nederland. Black Friday vindt altijd plaats op de dag na de Amerikaanse Thanksgiving-feestdag en verwijst oorspronkelijk naar het verkeer dat op ‘zwarte vrijdag’ helemaal vaststond.

Inmiddels is Black Friday uitgegroeid tot een enorm kortingsspektakel waar Belsimpel.nl uiteraard ook aan meedoet. Sterker nog: wij houden het niet bij één dag, maar blijven de deals aanbieden tot en met maandag 27 november!

De scherpste Black Friday-deals: onder andere Samsung en Apple!

Wat kun je tijdens Black Friday verwachten? Bij Belsimpel.nl betekent dit hoge kortingen op veel verschillende toestellen en accessoires. Op onze Black Friday-pagina vind je aanbiedingen van veel verschillende merken.

Scoor bijvoorbeeld een Apple iPad 2017 met hoge korting, of een gloednieuwe Samsung Galaxy A3 voor een aantrekkelijke prijs! Tussen alle Black Friday-aanbiedingen vind je ook nog eens handschoenen waarmee je je smartphone kunt bedienen, handig in deze koude dagen! Waan je je liever op een tropisch eiland? Ga dan voor de VR-bril van PNY!

Alle aanbiedingen

Ben je nu razend benieuwd naar een compleet overzicht van alle aanbiedingen? Ga dan vliegensvlug naar belsimpel.nl/black-friday ! De aanbiedingen zijn allemaal geldig vanaf vannacht 00:00 uur en zijn te scoren tot en met maandag 27 november. Heb je je zinnen gezet op een bepaald product? Zorg dan dat je er op tijd bij bent, want op = op!

 

 

Meer nieuws over: