‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk scherpe GO! GO! GO! Deals bij T-Mobile!

Tijdelijk scherpe GO! GO! GO! Deals bij T-Mobile!

Om te vieren dat T-Mobile is uitgeroepen tot snelste netwerk van Nederland, biedt de provider tijdelijk aantrekkelijke GO! GO! GO! Deals aan!

Toestellen met abonnementen

Komt dat even goed uit: van 20 november tot en met 31 december 2017 profiteer je van de allerbeste deals. Handig, zo in de dure dagen voor Kerst en Sinterklaas! GO! GO! GO! Deals zijn toestellen met haarscherpe abonnementen. Er zijn leuke deals te vinden voor alle T-Mobile Go-abonnementen (Go Basic, Go Next & Go Up)

Scoor bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S8 met 5GB internet (te gebruiken in de hele EU) en onbeperkt bellen voor een haarscherpe prijs! Ben je niet zo’n Android-fan en heb je liever een fonkelnieuwe iPhone? Scoor dan een GO! GO! GO! Deal met een Apple iPhone 8.

Geen aansluitkosten en Toestelflexibiliteit

Ook fijn: wanneer je voor 31 december 2017 een abonnement met een GO! GO! GO! Deal afsluit, hoef je geen aansluitkosten te betalen! Dit geldt ook voor zakelijke abonnementen. Ook kun je gebruik maken van Toestelflexibiliteit indien je al in het bezit bent van een Sim Only-abonnement. Je stapt dan tijdens je huidige contract over naar een Go abonnement met toestel!

Early Renewal & zakelijke abonnementen

Heb jij al een abonnement met een toestel maar heb je een mooie GO! GO! GO! Deal gezien en is je toestel onderhand ook aan vervanging toe? Dan kun je kijken of je ook in aanmerking komt voor een Early Renewal

Meer nieuws over: