‹ Alle nieuwsberichten

Van onze Specialist Abonnementen Anouk | hollansnieuwe: flexibele abonnementen

Van onze Specialist Abonnementen Anouk | hollansnieuwe: flexibele abonnementen

Het mobiele verbruik van veel mensen wisselt erg per maand, wat is daar nou een goede oplossing voor? Wij vroegen het onze Specialist Abonnement Anouk!

Waarom is hollandsnieuwe zo’n flexibele provider?

De abonnementen van hollandsnieuwe bestaan uit één bundel om mee te internetten, bellen en sms’en. Daarbij is 1 MB gewoon gelijk aan 1 minuut bellen of het versturen van 1 sms’je. Je bepaalt helemaal zelf hoe je het tegoed uit je bundel verbruikt. Wil je de ene maand maximaal internetten en streamen en de andere maand juist heel veel bellen, dan is dat geen enkel probleem. Daarom is hollandsnieuwe ideaal voor iedereen die de volledige vrijheid wil over hoe hij of zij een mobiel abonnement gebruikt.

Ik ben er niet zeker van hoeveel tegoed ik nodig heb, wat nu?

Bang zijn dat je vast zit aan een te kleine of een te grote bundel hoeft niet. Bij hollandsnieuwe mag je je bundel ieder maand gratis aanpassen. Je kunt je abonnement wijzigen naar een bundel met minder MB’s, minuten en sms’jes voor een kleiner prijsje, maar je mag ook naar een grotere bundel met meer tegoed. Zo sluit je abonnement altijd aan bij je mobiele behoeften, wel zo handig.

Kan ik een beetje snel internetten met een abonnement van hollandsnieuwe?

Bij hollandsnieuwe maak je gebruik van het netwerk van Vodafone. Dit is een 4G-netwerk, dat razendsnel internetten mogelijk maakt. Je bent dus zeker van een uitstekende verbinding, zowel in Nederland als in de rest van de EU. Wist je trouwens dat je je abonnement gratis mag gebruiken in de gehele EU? Trek er dus gerust wat vaker op uit.

Hoe zit het met buitenbundelkosten als ik mijn tegoed helemaal verbruikt heb?

Als je wel eens buiten je bundel gaat, kan dat bij sommige providers zorgen voor extra kosten bovenop de maandelijkse lasten van je abonnement. Bij hollandsnieuwe is dit niet het geval. Je krijgt een sms als je je tegoed bijna verbruikt hebt, zodat je op tijd weet dat je even wat gas terug moet nemen. Bovendien kun je geen gebruik meer maken van internet, want op = op. Zit je liever niet zonder internet, dan is het mogelijk om extra tegoed bij te kopen voor de rest van de maand. Dit doe je eenvoudig in de hollandsnieuwe app of via een sms’je.

Ik ben enthousiast geworden, heeft hollandsnieuwe nog een paar goede aanbiedingen?

Goed nieuws! Nog tot en met 26 november 2017 betaal je bij hollandsnieuwe geen aansluitkosten (t.w.v. €30,-) en krijg je fikse kortingen op de verschillende bundels. Bovendien krijg je momenteel bij alle abonnementen een gratis 4G-bundel om razendsnel mee te internetten. Alle aanbiedingen van hollandsnieuwe vind je op Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: