‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: geen vingerafdrukscanner in het scherm van de Samsung Galaxy S9

Gerucht: geen vingerafdrukscanner in het scherm van de Samsung Galaxy S9

Samsung test de mogelijkheid om een vingerafdrukscanner in het scherm te plaatsen. Volgens de laatste geruchten gaan we dit nog niet zien bij de Samsung Galaxy S9. De techniek zou nu op tijd klaar moeten zijn voor de Note 9.

Wel of geen vingerafdrukscanner?

Het is al jaren bekend dat Samsung probeert om de vingerafdrukscanner onder het scherm te plaatsen. Tot op heden is dit nog niet gelukt. Er gingen al geruchten rond dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de techniek zou toepassen op de Samsung Galaxy S9. Maar volgens een Koreaanse bron gaat de fabrikant dit niet op tijd redden. Dit betekent dat de scanner, net als bij de S8-toestellen, op de achterkant geplaatst gaat worden. Vermoedelijk gaat de Samsung Galaxy Note 9 wel een vingerafdrukscanner in het display krijgen. Dit toptoestel wordt eind 2018 verwacht.

Samsung Galaxy S9 geruchten

De media in Zuid-Korea veronderstelt dat Samsung de specificaties van de Samsung S9 al heeft vastgesteld en dat de pilotproductie in oktober al is begonnen. De massaproductie zou dan in december moeten beginnen. Over de specs van de smartphone kunnen we momenteel alleen nog maar speculeren. Hoogstwaarschijnlijk krijgt de S9 een Infinity Display van 5.8 inch groot met afgeronde schermranden, een vernieuwde Exynos-processor en Android 8.0 Oreo. Verder krijgt de Samsung-telefoon wellicht een dubbele camera, 6GB RAM en een verbeterde versie van spraakassistent Bixby.

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: