‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus 5T promotiemateriaal gelekt; aankondiging wellicht op 16 november

OnePlus 5T promotiemateriaal gelekt; aankondiging wellicht op 16 november

Uit een gelekte afbeelding is op te maken wat naar verwachting de presentatiedatum van de OnePlus 5T is! Op het promotiemateriaal is namelijk te zien dat op 16 november een live-evenement zal plaatsvinden. Dan zou de 5T gepresenteerd moeten worden en nog dezelfde maand moet het toestel in de verkoop gaan.

6.0-inchdisplay met minimale schermranden

De OnePlus 5T wordt gezien als een upgrade van de OnePlus 5. Waarbij het grootste verschil te zien zou zijn aan de voorkant; het schermformaat is groter en de beeldverhouding is anders. De 5T krijg vermoedelijk een 6.0-inchdisplay met een beeldverhouding van 18:9. Dankzij dunnere bezels zou het high-endtoestel even groot moeten zijn als de OnePlus 5 met een 5.5-inchscherm met een verhouding van 16:9. Met een 18:9-beeldscherm gaat OnePlus mee in de trend van andere grotere fabrikanten als Samsung, LG, Huawei en Apple.

OnePlus 5T specificaties

Door de minimale schermranden is er aan de voorkant geen ruimte meer voor een vingerafdrukscanner. Deze zou dan naar de achterkant verplaatst worden. De overige specificaties zijn minder ingrijpend. Zo draait de OnePlus 5T op de Qualcomm Snapdragon 835-soc en zou je opnieuw kunnen kiezen tussen twee geheugenvarianten. Namelijk een model met 8GB RAM en 128GB opslag, en een model met 6GB RAM en 64GB opslag. Aan de achterkant vind je een dubbele camera van 20 en 16 megapixels.

OnePlus 5T kopen

Op 16 november weten we dus hoogstwaarschijnlijk meer over de OnePlus 5T. Op dit moment is er namelijk nog niets bekend over een release of adviesprijs in Europa. Dit was in eerste instantie ook het geval bij de OnePlus 5, maar deze smartphone koop je gewoon op Belsimpel.nl.

Bron: CNET