‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl haalt Google Pixel 2-familie naar Nederland

Belsimpel.nl haalt Google Pixel 2-familie naar Nederland

Veel tech-enthousiastelingen keken lang uit naar de Google Pixel 2-reeks. Na de presentatie van 4 oktober is het toestel inmiddels op de markt verschenen en nu aan te schaffen via Belsimpel.nl.

Krachtige hardware

De Googel Pixel 2-toestellen zijn voorzien van de krachtigste hardware, echte high end-telefoons dus. Zo beschikken ze over een haarscherpe 12.2-megapixelcamera, met een diafragma van 1.8. Het DxOMark-platform heeft de camera al getest en gaf hem maar liefst een score van 98 punten! Dit maakt de camera van de Pixel 2-familie tot de beste smartphonecamera van dit moment!

Daarnaast beschikt het toestel over een achtkernige Snapdragon 835-processor. In combinatie met het werkgeheugen van 4GB zorgt dit ervoor dat het toestel vloeiende prestaties levert en perfect is om mee te multitasken.

Verschillende varianten

De Google Pixel 2 heb je binnen 5 tot 7 werkdagen in huis, in drie verschillende kleuren: zwart, wit en blauw. Aan de achterkant van het toestel vind je de karakteristieke, glazen bovenkant, boven de razendsnelle vingerafdrukscanner. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen 64GB opslaggeheugen en 128GB opslaggeheugen.

Googel Pixel 2 XL

Belsimpel.nl gaat ook de XL versie van de Google Pixel 2 aanbieden, deze is nu te pre-orderen. De XL is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: zwart en zwart-wit, en in twee opslagvarianten, namelijk 64GB en 128GB. De Google Pixel 2 XL is onder de motorkap precies hetzelfde als de Pixel 2, maar ziet er aan de buitenkant wel anders uit. Waar de Pixel 2 een 5.0-inchbeeldscherm heeft, beschikt de Pixel 2 XL namelijk over een 6.0-inchdisplay. Ook vallen de supersmalle schermranden direct op, evenals de schermverhouding van 18:9.

Meer nieuws over: